ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» ΤΟΞΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Το αριστερό παραμύθι της «εξόδου της χώρας από την μέγγενη των Μνημονίων» το οποίο χρησιμοποίησαν κατά κόρον τα στελέχη της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου κατά το περασμένο εξάμηνο διήρκεσε πολύ λιγότερο απ’ όσο οι εμπνευστές του προσδοκούσαν. Η ίδια η πραγματικότητα έρχεται ως αμείλικτος τιμωρός να διαψεύσει πανηγυρικά τόσο αυτούς που αλαζονικά θριαμβολογούσαν όσο και εκείνους που πίστεψαν αφελώς τα αισχρά ψεύδη της κυβέρνησης.

Αρκετές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν ασχοληθήκαμε από αυτήν εδώ τη στήλη με την κωμική προπαγάνδα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία θεμελιώθηκε πάνω στο μέγα ψεύδος της υποτιθέμενης μεταμνημονιακής εποχής. Παραθέσαμε τεκμήρια τα οποία πιστοποιούν πως όσα η κόκκινη Χούντα και οι μηχανισμοί της καλλιεργούν στην κοινή γνώμη συνιστούν μια μεγαλειώδη επιχείρηση (εκστρατεία θα ήταν μάλλον ακριβέστερος όρος ελέω και του μεγέθους της) εξαπάτησης ενός Λαού ο οποίος υπέφερε και εξακολουθεί να υποφέρει τα πάνδεινα για λάθη για τα οποία ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Παυλόπουλος δήλωσε πρόσφατα πως ευθύνονται άλλοι. Αναφερθήκαμε ως εκ τούτου εκτενώς και αναλυτικά σε ζητήματα κρίσιμα, όπως το θέμα της περικοπής των συντάξεων, της μείωσης του αφορολόγητου, της επίτευξης πλεονασμάτων συγκεκριμένου μεγέθους για τα έτη μέχρι και το 2060, τα οποία και αποδεικνύουν την κοροϊδία που επιφύλαξε και επιφυλάσσει το αμερικανοκομμουνιστικό τσίρκο Τσίπρα-Καμμένου για τους Έλληνες.

Τα ανωτέρω ωστόσο ωχριούν μπρος στην είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και φυσικά θάφτηκε επιμελώς σε σύντομο χρονικό διάστημα αναφορικά με το πέρασμα μνημείων και αρχαιολογικών χώρων στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. και κατ’ επέκταση στο περίφημο Υπερταμείο. Μήπως πρόκειται για λαϊκισμό εκ μέρους της Χρυσής Αυγής; Ας δούμε τι καταγγέλλουν οι ίδιοι οι αρχαιολόγοι, μέσω του συλλόγου τους:

«Τα μνημεία προστατεύονται από το Σύνταγμα και αποτελούν de facto ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, εκτός κάθε συναλλαγής» και συνεχίζουν στηλιτεύοντας «την επιχειρούμενη εκχώρηση της διαχείρισης όλων των μνημείων, αρχαίων και νεώτερων, τα οποία περιλαμβάνονται στην υπ’ αριθμ. ΥΠΟΙΚ 0004586 ΕΞ 2018 «Μεταβίβαση, κατ’ άρθρα 196 παρ. 6 και 209 του Ν. 4389/2016, ακινήτων στην Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε.)», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 86/18.06.2018 Απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΦΕΚ 2320/ 19-6-2018/ Τεύχος Β’)».

Εκπλήσσονται κατά τ’ άλλα ή παριστάνουν πως εκπλήσσονται οι δυνάμεις της ψοφοδεξιάς για την απόφαση της συγκυβέρνησης να παραχωρήσει μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα στους σλάβους του κρατιδίου στα βόρεια σύνορά μας. Λες και δεν γνώριζαν με ποιους έχουν να κάνουν ή σαν να μην ήξεραν όταν συνασπίζονταν μαζί τους κατά της Χρυσής Αυγής στο κατάπτυστο και φαιδρό τάχα «συνταγματικό τόξο» με ποιες ανθελληνικές δυνάμεις συνεταιρίζονταν! Εξίσου επιβαρυντική επιπρόσθετα είναι και η θέση του «παρολίγον Κούγκι», κυρίου Πάνου Καμμένου, ο οποίος και συντηρεί στη ζωή την αντεθνική κυβέρνηση που ξεπουλά τη Μακεδονία και συνυπογράφει ως κυβερνητικός εταίρος το ξεπούλημα αρχαιολογικών χώρων και μνημείων. Ποιά η ανάγκη λοιπόν, της ύπαρξης στον πολιτικό στίβο κομμουνιστών όταν υπάρχουν τέτοιου είδους «πατριώτες»;

Γενικό ξεπούλημα συνεπώς στην τόσο θρασύτατα αποκαλούμενη από τους εξουσιαστές «μεταμνημονιακή» Ελλάδα, γενικό ξεπούλημα το οποίο ανερυθρίαστα προβάλλεται από τους προσκυνημένους ως αναγκαίο για την διάσωση της εθνικής οικονομίας. Είναι όμως τούτη η πραγματικότητα; Επ’ ουδενί! Η αλήθεια ωμή και καθάρια έχει ως εξής: ο Ελληνικός Λαός υποβάλλεται σε έναν διαρκή και ατελείωτο φόρο αίματος προς τους τοκογλύφους, συνεπεία των επιλογών των πολιτικάντηδων της Μεταπολίτευσης. Στόχος του πολιτικού προσωπικού της χώρας, εκείνου που υποκριτικά καλείται «δημοκρατικό μέτωπο», δεν είναι η σωτηρία της εθνικής οικονομίας αλλά η πολιτική του επιβίωση. Στο βωμό αυτής της πολιτικής επιβίωσης, θυσιάζονται πλέον και τα διασωθέντα επί αιώνες επιτεύγματα του Ελληνικού Πολιτισμού, τον οποίο ως γνωστόν μισούν θανάσιμα τα όρνεα της παγκοσμιοποίησης.