ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΖΑΚ»

Παρά τις άμεσες πιέσεις του αριστερού πεζοδρομίου και τις έμμεσες του αριστερού ψευδοκράτους (με τελευταίο κρούσμα χθεσινοβραδινή δήλωση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σβίγκου, στο συριζο-kontra Channel, ότι «πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό είναι κάτι που απαιτεί η πλειοψηφία της κοινωνίας που πραγματικά θεωρώ ότι έχει συγκλονιστεί από την βαρβαρότητα του λιντσαρίσματος που οδήγησε στον τραγικό αυτό θάνατο»…), υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα που κρίνουν με βάση τους νόμους!

Έτσι, ελεύθερο με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, άφησαν οι δικαστές τον δεύτερο εμπλεκόμενο στην υπόθεση του «Ζακ», μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον του 23ου τακτικού ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατηρεί μεσιτικό γραφείο στην περιοχή που συνέβη το περιστατικό, αρνήθηκε τις κατηγορίες της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ο οποίος είπε στην απολογία του, πως ένιωσε φόβο για τη ζωή του, υπό την απειλή του μαχαιριού και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο «Ζακ» και γι’ αυτό αμύνθηκε.

Ο νόμος του Λιντς, που επιχειρούν να εφαρμόσουν εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας το μαρξιστικό ψευδοκράτος και το παρακράτος, δε θα περάσει!