ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Ο «ΑΛΗΤΗΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ» ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Μια άλλη παράμετρος των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, που άρχισαν σαν σήμερα, το 2013, είναι το άνοιγμα του δρόμου προς την εξουσία για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Στις δημοσκοπήσεις προ των διώξεων –τις οποίες εύκολα μπορεί να βρει ο καθένας στην «αναζήτηση» του google- η Χρυσή Αυγή εμφανιζόταν να έχει ποσοστά γύρω στο 12-13%, ενώ στην πραγματικότητα (καθ’ ομολογία των ίδιων των διωκτών της!) τα ποσοστά της έφταναν ακόμα και το 18%!

Στις δημοσκοπήσεις αμέσως μετά τις διώξεις, τα ποσοστά του Κινήματος έπεσαν γύρω στο 7%.

Ποιοι ήταν αυτοί που τους τρόμαξε ο Σαμαράς και που κατέληξαν στην συνέχεια; Ήταν απλοί άνθρωποι του λαού, μνημονιόπληκτοι και πατριώτες, αηδιασμένοι από τα παλιά πολιτικά κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), που όμως δεν εμπιστεύονταν τον καιροσκοπισμό του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου, ενώ απεχθάνονταν το ΚΚΕ κι ότι εκπροσωπούσε. Αμέσως μετά τις διώξεις, η ανάγκη να εκφράσουν τα αντιμνημονιακά τους αισθήματα, τους οδήγησε κατευθείαν στην αγκάλη του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου!

Έτσι, ενώ προ των διώξεων ο ΣΥΡΙΖΑ ήτανε δεύτερο κόμμα και το κόμμα Καμμένου υπό εξαφάνιση, στις πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τις διώξεις, ο μεν Καμμένος νεκραναστήθηκε, ο δε ΣΥΡΙΖΑ πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στις δημοσκοπήσεις. Κι από τότε, δεν έχασε ποτέ την πρωτιά μέχρι τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015!