ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» ΤΩΡΑ; ΡΑΠΕΡ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ «ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»

 Γαλλία: Ράπερ προκαλεί σάλο με το τραγούδι του «Κρεμάστε λευκούς ανθρώπους»
Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με ένα ρατσιστικό ραπ τραγούδι, το οποίο «κατέβηκε» από το YouTube και προτρέπει τον κόσμο να «σκοτώσει λευκά μωρά και να κρεμάσει τους γονείς τους»….

Το διάρκειας εννέα λεπτών βίντεο δημοσιεύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στο YouTube. Σε αυτό, ο ράπερ και ένας ακόμη πυροβολούν και βασανίζουν έναν λευκό άνδρα. Τον αναγκάζουν να δαγκώσει το πεζοδρόμιο και τον κλωτσάνε στο κεφάλι πριν να τον κρεμάσουν, θέλοντας, υποτίθεται να θυμίσει σκηνές που παραπέμπουν στην ταινία «Μαθήματα αμερικανικής ιστορίας», με θύμα των πρωταγωνιστών έναν μαύρο άνδρα. 

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράρ Κολόμπ καταδίκασε απερίφραστα τους στίχους του τραγουδιού, χαρακτηρίζοντάς τους αποτρόπαιους και αισχρούς, ενώ τόνισε ότι τη συνέχεια θα τη δώσουν οι δικαστικές αρχές.
Βλέπετε, στην Γαλλία κρατούν ακόμη κάποια προσχήματα, ενώ αντιθέτως στην Ελλάδα οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» , πραγματικοί «φασίστες» και οπαδοί της περίφημης «πολιτικής ορθότητας» θα τον επικροτούσαν κι από πάνω.  
Κ.Π.