ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!

Λίγες ημέρες πριν την μετάβαση του mister Tsipra στην ΔΕΘ, δηλαδή σε χρόνο που η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων είχε μεγάλη ανάγκη τον ζήλο των αστυνομικών για την προστασία του από τον «εχθρό-λαό», γέμισαν τα ΜΜΕ με την «είδηση» ότι βγήκε η απόφαση για την χορήγηση των αναδρομικών στους ενστόλους, κι ότι η συγκυβέρνηση καταβάλλει προσπάθεια να τους δοθεί το ποσόν «εφάπαξ», κι όχι σε δόσεις. Μάλιστα, ανακοινώθηκαν και τα ποσά, που άρχιζαν από 2.500 ευρώ για τους κατωτέρους κι έφταναν τα 12.000 ευρώ για τους ανωτέρους και προσδιορίστηκε ως μήνας χορήγησής τους ο Οκτώβριος.

Πράγματι, το κόλπο έπιασε και οι αστυνομικοί που επιστρατεύθηκαν για την προστασία του αρχιπροδότη στην ΔΕΘ, υπερέβαλλαν εαυτούς, αντιμετωπίζοντας τους Έλληνες πατριώτες ως κακούργους!

Όμως, έρχεται σε λίγες ημέρες ο Οκτώβριος…

Σήμερα, λοιπόν, ο πολιτικός κομισάριος στο υπουργείο του Καμμένου (αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης), αμερικανομπολσεβίκος Ρήγας, έδωσε συνέντευξη στο ράδιο-ΣΥΡΙΖΑ («Στο Κόκκινο») κι είπε πως η εξόφληση των αναδρομικών θα γίνει μέχρι το… τέλος του χρόνου. Δηλαδή, τον Δεκέμβριο, δύο μήνες αργότερα από τον Οκτώβριο!

Όταν θα’ ρθει κι ο Δεκέμβριος θα δοθεί νέα αναβολή, κι από μήνα σε μήνα θα φτάσουμε στην προεκλογική περίοδο. Τότε θα καθοριστεί επισήμως η χορήγηση των αναδρομικών! Όχι βεβαίως σε μία δόση, αλλά σε πολλές, που θα μπαίνουν κάθε μήνα στο μισθό των ενστόλων! Μιλάμε για ένα εικοσαρικάκι το μήνα – και χωρίς τις κρατήσεις!

Και εις άλλα με υγεία, προς όσους ένστολους πιάστηκαν κορόϊδα και πίστεψαν τους κομμουνιστοσυμμορίτες!