ΤΑ ΠΡΩΗΝ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ… ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ!

Θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, με μια κλήση του Τμήματος Προστασίας του Πολιτεύματος στον σύντροφο Λαφαζάνη, προκειμένου να δώσει έγγραφες εξηγήσεις για πράξεις στις οποίες προέβη κατά τη διάρκεια των στημένων «κινητοποιήσεων», δήθεν κατά των πλειστηριασμών, τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα.
Ο Λαφαζάνης επιχειρεί να εμφανιστεί ως… διωκόμενος, τα δε συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ του… συμπαραστέκονται και 43 από δαύτους έκαναν και ερώτηση προς την υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ.

Πρόκειται για μεγάλη κοροϊδία, για μια στημένη υπόθεση μεταξύ των δύο πρώην, νυν και αεί συντρόφων, Τσίπρα και Λαφαζάνη, με σκοπό να γίνει θόρυβος μπας και τσιμπήσουν τίποτα κοροϊδάρες και ενισχυθεί ο… εφεδρικός ΣΥΡΙΖΑ του Λαφαζάνη, που δημοσκοπικά πάει κατά διαβόλου!

Στη χώρα, που τέτοιες ημέρες πριν από 5 χρόνια, ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης περνούσε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού, στην κορυφαία πολιτική σκευωρία που έχει στηθεί από συστάσεως του ελληνικού κράτους, είναι κομματάκι δύσκολο να εμφανιστεί ως… διωκόμενος ένα εξωκοινοβουλευτικό τίποτα με μπόλικο καθόλου, που καλείται για παροχή εγγράφων εξηγήσεων! Άιντε…

(ΥΓ): Βρε τον σύντροφο Λαφαζάνη, που δεν είχε πάρει χαμπάρι, από το 2012 κιόλας, ότι τα «Ινστιτούτα» Brookings και Levy, που κάλεσαν τον mister Tsipra στις ΗΠΑ, είναι παραρτήματα της CIA και νόμιζε ότι ο σύντροφος Τσίπρας πήγε εκεί για να… κολλήσει μπρίκια, κι όχι για να περάσει από τις «εξετάσεις» που περνάει η CIA όλους τους μέλλοντες πρωθυπουργούς των ανά τον κόσμο Μπανανιών της! Βρε τον σύντροφο Λαφαζάνη, που κοροϊδεύει τον κοσμάκη ψιλό γαζί!