Ο… ΜΑΣΑΖΟΚΑΛΤΣΟΝΑΤΟΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑ… ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Πυκνώνει τελευταία τις εμφανίσεις του στα κανάλια –ειδικά στα ελεγχόμενα από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βλέπε Κόντρα Channel, όπου έχει πιάσει… στασίδι- ο Κυριάκος Βελόπουλος και μεταξύ τηλεοπτικών πωλήσεων «θαυματουργών» μαντζουνιών «δια πάσαν νόσον…» (πόνους της μέσης και των αρθρώσεων, καύση λίπους, ακόμα και κατά της… φαλάκρας – σε μόλις τέσσερις ημέρες από καραφλός γίνεσαι… χίπης!), πουλάει και σωτηρία της… πατρίδος και της ορθοδοξίας! Όχι σε… μαντζούνι, αλλά σε κόμμα!

Κι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο… μαζαζοκαλτσονάτος εθνοσωτήρας, στρέφεται κατά της «ναζιστικής» Χρυσής Αυγής, που… εκθέτει τον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Βέβαια, ενώ γενικά είναι ξερόλας και λαλίστατος, δε λέει τίποτα για την αρχή του κακού, τα Μνημόνια. Διόλου τυχαία, καθώς ήταν μεταξύ αυτών που ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο, αλλά στάθηκε… άτυχος, καθώς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το… εθνοσωτήριο έργο του, ψηφίζοντας και τα επόμενα δύο Μνημόνια, καθώς δεν ήταν πλέον βουλευτής.

Επίσης, δε λέει τίποτα για την κυβέρνηση Παπαδήμου, που στήριζε με την ψήφο του, καθώς και για την προσχώρησή του στην Νουδούλα, στις 22 Μαΐου 2012.

Γιατί άραγε αποφεύγει να μιλάει γι’ αυτά ο τρανός… ζητωπατριώτης, που έχει λυσσάξει να μας… σώσει;