ΑΛΗΤΕΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ», ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ! ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ!

Μπορεί η προσοχή να έχει στραφεί στο hot spot της Μόριας, που είναι ένα πραγματικό κολαστήριο που όμοιό του δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα είναι καλύτερα.

Για παράδειγμα, ανάλογη κατάσταση με την Μόρια επικρατεί και στο hot spot της Σάμου, το οποίο είναι φτιαγμένο για 648 άτομα κι αυτή τη στιγμή στοιβάζονται εκεί 4.000 άνθρωποι, μέσα σε άθλιες σκηνές – να δούμε πως θα βγάλουν το χειμώνα εκεί μέσα! Όσον δε αφορά τις συνθήκες υγιεινής, ναι, είναι αυτές που φαντάζεστε, με αυτοσχέδιες «τουαλέτες» κάθε λίγα μέτρα!

Αυτός είναι ο «ανθρωπισμός» και ο «αντιρατσισμός» των αληταράδων «αλληλέγγυων», που κατασπαράζουν τα κονδύλια που πάνε γι’ αυτούς τους δυστυχείς, δήθεν «προστατευομένους» τους! Οι οποίοι είναι τα μεγαλύτερα θύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Μόνος πραγματικός ανθρωπισμός η θέση της Χρυσής Αυγής, για σφράγισμα των συνόρων και επιστροφή όλων αυτών των ταλαίπωρων -που χειραγωγήθηκαν από τους «αλληλέγγυους» αλήτες να έρθουν στον δήθεν «παράδεισο»- στις πατρίδες τους!