ΟΥΑΟΥ! Ο ΕΚΤΩΡ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ… ΚΟΚΚΙΝΟ: ΓΙΟΜΙΣΕ Η ΑΘΗΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ», ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ!

Την οργή των κόκκινων συντρόφων προκάλεσε ο υιός Κουφοντίνας, για κάποιες άκρως «αιρετικές» απόψεις που εξέφρασε στον λογαριασμό του στο facebook, μετά από μια βόλτα στην κατεχόμενη Αθήνα. Ιδού:

“Βρέθηκα πρόσφατα σε μια γειτονιά από τα “γκέτο” της Αθήνας, και έχω να πω ότι είναι αλήθεια, πως δεν υπάρχουνε καθόλου Έλληνες. Το παρατήρησα πριν λίγες μέρες συμπτωματικά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Πριν πείτε οτιδήποτε, θέλω να επισημάνω το εξής: Δεν είδα καθόλου Έλληνες . Όχι μόνο με την έννοια του “φασίστα”. Δεν είδα ούτε δικούς μας, “κατά λάθος Έλληνες”, όπως αυτοαποκαλούνται. Και τώρα βλέπω έχετε την απαίτηση, ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται, αν έχει μετανάστες γείτονες. Και σε περίπτωση που το κάνει τον λένε φασίστα. Πόσοι από εσάς όμως μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;”.

kf01

Επακολούθησε… χαμός! Τα συντρόφια εξεγέρθηκαν και τον στόλισαν με τους γνωστούς χαρακτηρισμούς («φασίστα», «ρατσιστή», κ.τ.λ.). Αφού είδε κι αποείδε ότι δε βγάνει άκρη με δαύτους, ενθυμούμενος ο Κουφοντίνας τη γνωστή ρήση του Λένιν «στους 100 κομμουνιστές οι 59 είναι ηλίθιοι, οι 40 αγύρτες κι ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος»,   τους χαρακτήρισε «ηλίθιους» και… αποσύρθηκε:

«Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας. Συνέχεια το ξεχνάω…”.
(ΥΓ): Πω, πω! Τι καρφί ήταν αυτό το τελευταίο «πόσοι από σας μένετε σε γειτονιές με μετανάστες;»! Έφριξαν από το κακό τους τα συντρόφια Βορείων και Νοτίων Προαστίων!

Και πάλι καλά που δεν προχώρησε περισσότερο, να τους ρωτήσει: «εσείς πόσους μετανάστες έχετε πάρει στα σπίτια σας;». Ας το κάνει την επόμενη φορά…