ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ: Ο «ΖΑΚ» ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΥΣΣΑΣ


Με μια ανακοίνωση κατά πάντων (ακόμα και των… περαστικών από το σημείο της αιματηρής ληστείας από τον «Ζακ» – δείγμα του ακραίου μισανθρωπισμού που τους διακρίνει και των αβυσσαλέων κόμπλεξ που κυριαρχούν στις ψυχές τους…), οι της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ κατατάσσουν  τον «Ζακ» στο πάνθεον των… ηρώων της αριστεράς και της… προόδου, μαζί με Γρηγορόπουλο και Φύσσα. Πάρτε μια μικρή γεύση:

«Το περιστατικό του άγριου λιντσαρίσματος που είχε ως κατάληξη τον θάνατο του Ζακ, εγείρει έντονα ερωτήματα, καθώς, την στιγμή που δεχόταν θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι, πλήθος κόσμου στέκονταν παραδίπλα και είτε παρατηρούσε αμήχανα είτε κατέγραφε σε βίντεο τις στιγμές της βαρβαρότητας.
Αλλά εμείς δεν ξεχνάμε καμία απόπειρα συγκάλυψης των δολοφονικών επιθέσεων.
Δεν ξεχνάμε ότι ο Ζακ δεν πέθανε επειδή έπεσε στην τζαμαρία.
Δεν ξεχνάμε ότι ο Γρηγορόπουλος δεν πέθανε από αδέσποτη σφαίρα.
Δεν ξεχνάμε ότι ο Παύλος Φύσσας δεν δολοφονήθηκε για το ποδόσφαιρο.
Δεν ξεχνάμε κάθε δολοφονική απόπειρα εναντίον κάθε συντρόφου και κάθε συντρόφισσας, πρόσφυγα και μετανάστη. Είναι ο φασισμός που θέλει να ξεχάσουμε. Είναι ο φασισμός που καλλιεργεί το δόγμα της μηδενικής ανοχής…».

Τυχαία η λατρεία του περιθωρίου από τους κουκουλοφόρους της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ; Καθόλου! Διότι, εκτός από πατσαβούρες του Τραμπ, της Μέρκελ, των Ρόθτσιλντ, του Σόρος και πάντων των παγκοσμίων τυράννων, τυγχάνουν  και μαρξιστές-λενινιστές. Ο δε Λένιν, είναι γνωστό πως εμπνεύστηκε από την «Κατήχηση του Επαναστάτη» του Νετσάγιεφ, που έγραφε πως «οι κακοποιοί είναι οι μόνοι αληθινοί επαναστάτες στην Ρωσσία» και ενσωμάτωσε τον υπόκοσμο στο Κ.Κ., προκειμένου να καταλάβει την εξουσία!