ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ 30 ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ!

«Αντιφασιστική» εξόρμηση στις γειτονιές του Περάματος, με το σύνθημα «οι φασίστες δεν έχουν θέση στις γειτονιές του Περάματος» – αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ποιον βλέπουν ως πραγματικό τους εχθρό οι αμερικανομπολσεβίκοι…

Βέβαια, για να εμφανιστούν οι κατάπτυστοι εχθροί του λαού ανάμεσα στον κοσμάκη χωρίς τον κίνδυνο να νιώσουν την οργή του, στήθηκε ολόκληρη… επιχείρηση. Κατ’ αρχάς, κινητοποιήθηκαν όλα τα διαθέσιμα συντρόφια –κι όχι μόνο από την περιοχή του Πειραιά- και μαζεύτηκαν καμμιά τριανταριά. Τους συνόδευαν τέσσερις βουλευτές (Δουζίνας, Δρίτσας, Καρακώστα και Κασιμάτη), καθώς και περίπου 30 ασφαλίτες, σε απόσταση ασφαλείας, που παρίσταναν τους… περαστικούς, αλλά τους πρόδιδαν τα τσαντάκια στη μέση, με τα κουμπούρια, και ότι σταμάταγαν όπου σταμάταγε και η συριζοκομπανία κι αγριοκοίταγαν τον κόσμο, για να τον αποτρέψουν να εκδηλώσει την συσσωρευμένη οργή του.

Σύμφωνα με τα υπόγεια Μαξίμου «η αντιμετώπιση του κόσμου ήταν πολύ θετική», αλλά λείπει το… αποδεικτικό υλικό, το βίντεο που τραβούσε ασταμάτητα σύντροφος, για να το δούμε να πειστούμε και να τους… καμαρώσουμε!

Διόλου τυχαία, διότι σύμφωνα με τις δικές μας ασφαλείς πληροφορίες, μάζεψαν αβέρτα γιούχα και ειρωνείες από το φτωχό κοσμάκη, γι’ αυτό και καταχώνιασαν στα συρτάρια τους το επίμαχο βίντεο της εξόρμησης!