0,6% ΣΤΗ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ, 0,9% ΣΤΗ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΠΑΣ ΑΚΛΑΦΤΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΑΝΟΥΛΗ!

Αναφερθήκαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση σε μια «δημοσκόπηση» της πλάκας, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του συντρόφου Κούλογλου, στην οποία η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται… πέμπτο κόμμα. Κι αυτό δεν είναι το μόνο «μαγειρεμένο» στοιχείο της ψευτοδημοσκόπησης. Είναι όλα τα στοιχεία κομμένα και ραμμένα στις ορέξεις του ΣΥΡΙΖΑ!

Ίσως, το μόνο στοιχείο της ψευτοδημοσκόπησης που ήταν αληθινό, είναι το 0,9% στο κόμμα-πτώμα του συνοδοιπόρο Καμμένου. Το οποίο, στην συγκεκριμένη περίπτωση, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά. Τόσα και τόσα στοιχεία «μαγείρεψε» ο σύντροφος Κούλογλου, χάθηκε ο κόσμος να έδινε ένα ποσοστό επιβίωσης και στον συνοδοιπόρο Καμμένο; Γιατί άραγε δεν το έκανε ο εκλεκτός του Τσίπρα;

Εδώ βέβαια πρέπει να θυμίσουμε, ότι και ο σύντροφος Βαξεβάνης, που παίρνει απευθείας γραμμή από τον Τσίπρα, έδωσε προ ολίγων ημερών ποσοστό 0,6% στον συνοδοιπόρο Καμμένο! Δύο στα δύο… συντροφικά μαχαιρώματα!

Τι τρέχει Πανούλη; Τώρα που τους έκανες όλη τη βρωμοδουλειά, σε πάνε για «σφάξιμο» τα συντρόφια;

(ΥΓ): Σε κάθε περίπτωση, καλά να πάθεις! Άλλωστε, όπως γράφει και η Ιστορία, όλοι οι αστοί συνοδοιπόροι των κομμουνιστών –στα καθεστώτα της Ανατολικής Ευρώπης- εξοντώθηκαν αμείλικτα μόλις οι κομμουνιστές σταθεροποιήθηκαν στην εξουσία κι έπαψαν να έχουν ανάγκη τη συνοδοιπορία τους!