ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ;

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Σε μια ρητορική παραλογισμού και άκρατης φαυλότητας επιδόθηκε η αντιπρόεδρος της βουλής και τέως υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, όσον αφορά τον θάνατο του επίδοξου ληστή κοσμηματοπωλείου, που συνέβη πριν λίγες ημέρες στην Ομόνοια. Δεν θα επεκταθούμε στα κωμικά λεγόμενα της. Αλλά θα επικεντρωθούμε σ’ ένα μόνο σημείο «Μία γενική γραμμή που διαπνέει όλα αυτά είναι η πολιτική του φόβου, έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να φοβούνται ακόμα και την σκιά τους». Δηλαδή εκτός του ότι η εν λόγω κυρία μπουρδολογεί ασύστολα, μας εμπαίζει επιπλέον με τον χειρότερο τρόπο.

Ποιος είναι αυτός που άνοιξε διάπλατα τα σύνορα της Χώρας και άφησε να εισβάλουν στρατιές τριτοκοσμικών μεταναστών;

Ποιος είναι αυτός που στοίβαξε στην πλατεία Βικτωρίας και στο Πεδίο του Άρεως μέσα στα σπίτια και στις συνοικίες των Ελλήνων Πολιτών τον κάθε λογής παράνομο μετανάστη, είτε αυτός είναι ναρκομανής, είτε δολοφόνος, είτε διεστραμμένος, είτε έχει επάνω του όλες τις μεταδοτικές ασθένειες που υπάρχουν;

Ποιος είναι αυτός που άρχισε να ειρωνεύεται τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης δηλώνοντας μέσα από ένα «υπέροχο» χαμόγελο, που αν το δεις νύκτα κινδυνεύεις από ανακοπή, ότι οι κάθε λογής παράνομοι μετανάστες «λιάζονται».

Ποιος λοιπόν είναι αυτός που έφερε τον φόβο, τον πανικό και την ανασφάλεια στους Έλληνες Πολίτες, αφού γέμισε τις νησιωτικές πόλεις και περικύκλωσε τις αστικές συνοικίες με εκατοντάδες τριτοκοσμικούς εισβολείς, που απαιτούν, απειλούν, συχνά εγκληματούν και δεν σέβονται απολύτως τίποτα. Κάποιοι από αυτούς δολοφόνησαν τον Μανώλη Καντάρη έξω από το σπίτι του για να του αρπάξουν μια κάμερα λήψης, κάποιοι από αυτούς δολοφόνησαν τον Ανδρέα Λαζανά εμπρός στο σπίτι του στην Πάτρα, όταν τους ζήτησε τον λόγο που κλότσησαν τον σκύλο του, κάποιοι από αυτούς λήστεψαν και δολοφόνησαν ανήμερα της Παναγίας τον Νικόλα Μουστάκα στον λόφο του Φιλοπάππου, κάποιοι από αυτούς οργανωμένοι σε συμμορίες ληστεύουν, βιάζουν, τρομοκρατούν και βασανίζουν καθημερινά τους κάτοικους της πρωτεύουσας, καθώς και πολλών άλλων πόλεων.

Σε ποια πολιτική του φόβου αναφέρεται η θεία Τασία;;; Σε αυτή που ύφανε, γιγάντωσε και υλοποίησε αυτή ως αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής μαζί με όλη η κλίκα της;;; Τι περιμένει δηλαδή από τους Έλληνες όταν διαπιστώνουν ότι έχουν απέναντί τους ένα κράτος τραγέλαφο που διέπεται από ανικανότητα, ανευθυνότητα και ιδεολογική σήψη, ένα κράτος που έχει θέσει την καθημερινότητα τους σε μια θανάσιμη ομηρεία, θωπεύοντας τους βάρβαρους που κουβάλησε στην ελληνική γη; Να σκύψουν παθητικά το κεφάλι και να παρακαλέσουν τους επίδοξους ληστές, δολοφόνους και βιαστές τους να δείξουν έλεος;;;; Σε αυτό το Πολιτειακό εξάμβλωμα που υποτίθεται ότι είναι δημοκρατία, φθάσαμε στο σημείο η συνήγορος τους κτήνους από το Πακιστάν που ονομάζεται Αχμέντ Βακάς και που πριν από μερικά χρόνια βίασε και άφησε ανάπηρο ένα νέο κορίτσι, να ζητήσει από τους δικαστές να είναι επιεικείς διότι στα βουνά του Πακιστάν που μεγάλωσε αυτός έζησε με την βία και την οργή και μόνο αυτό ξέρει. Και εμείς απαντούμε ότι αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος, σε κάποια άλλη κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που πίστευε στην πραγματική δικαιοσύνη,  που θα δίκαζε και θα καταδίκαζε δίκαια και αυστηρά, θα είχε χίλιες φορές μετάνιωσει που άφησε τα κατσάβραχα του Πακιστάν για να έρθει στην Ελλάδα. Το αυτό θα ίσχυε και για οποιονδήποτε άλλον τριτοκοσμικό εισβολέα τολμούσε ν’ αγγίξει έστω και μια τρίχα Έλληνα Πολίτη. Ναι σαφώς θα υπήρχε φόβος, αλλά φόβος δικαιοσύνης, μια Δαμόκλειος σπάθη που θα έπεφτε επί των κεφαλών των δολοφόνων, των ληστών, των βιαστών. Και τότε θα έτρεμαν οι θύτες, όχι τα θύματα.

Με ποια λογική θα δω το σπίτι μου να παραβιάζεται, την γυναίκα μου και τα παιδιά μου να κινδυνεύουν από τον κάθε παράνομο μετανάστη, την περιουσία μου να καταστρέφεται και εγώ θα παραμείνω απαθής αναμένοντας την χλιαρή και αδύναμη αντίδραση της Πολιτείας η οποία αντί να πατάξει και να αποτρέψει το έγκλημα, έμμεσα το ενθαρρύνει. Ένα είναι βέβαιον. Αν απειληθώ σοβαρά, θα αμυνθώ. Κάτι που είναι αναφαίρετο συνταγματικό μου δικαίωμα. Οι δε λαθρολάγνοι και διεθνιστές, αυτοί που πρεσβεύουν μια πολυφυλετική, πολυπολιτισμική κοινωνία, αν απειληθούν μπορούν να στρέψουν τα ακάλυπτα νώτα τους στους εισβολείς και να στηριχθούν στους μηρούς τους.