ΟΥΑΟΥ! ΚΑΙ ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ» ΛΗΣΤΗ. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΚΛΑΡΑΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ;

Το είδαμε κι αυτό… Το «συντηρητικό» και «αρτηριοσκληρωτικό» (όπως δεικτικά το χαρακτήριζαν τα υπόλοιπα συντρόφια, γιατί απόφευγε επιμελώς να πάρει θέση στα ζητήματα «δικαιωμάτων» των λεγόμενων «ομοφυλόφιλων»…)ΚΚΕ βγήκε στο… κλαρί, βαδίζοντας στα χνάρια του συντρόφου Άρη Βελουχιώτη (Κλάρα), που ήταν ξεφωνημένος «πουστόμαγκας» (όπως τον αποκαλεί ο μακαρίτης αριστερός συγγραφέας Ηλίας Πετρόπουλος…) και πήρε θέση στο θέμα του «ομοφυλόφιλου» ληστή-κοινωνικού αγωνιστή «Ζακ».

Ιδού η κουκουέδικη ανακοίνωση:

«Βαθύ αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού του Ζαχαρία (Ζακ) Κωστόπουλου, που οδήγησε ή συνέβαλε και στο θάνατό του. Το «λιντσάρισμα» και μάλιστα σε βάρος ενός κοινωνικά ευάλωτου ανθρώπου, που δεν συνιστούσε σοβαρή απειλή για κανέναν, απλά και μόνο με την υποψία της κλοπής, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι απλά ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο γεγονός, αλλά συνιστά πράξη βαρβαρότητας.
Είναι, επίσης, επικίνδυνη και πρέπει να καταδικαστεί αποφασιστικά η γενικότερη προσπάθεια αθώωσης και ενθάρρυνσης τέτοιων απαράδεκτων πρακτικών στο όνομα δήθεν της «αυτοάμυνας», που προέρχεται κυρίως από διάφορα φασιστοειδή.

Χρειάζεται να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι. Πάνω από όλα είναι ανάγκη να υπάρξει κρατική στήριξη όλων εκείνων των ανθρώπων, που το ίδιο το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα καθιστά ευάλωτους ή και περιθωριοποιεί».

Α ρε τυχεράκια Κουτσούμπα! Που δεν ζεις στην εποχή του «μεγάλου πατερούλη»! Που αν ζούσε, μόλις θα μάθαινε τα καθέκαστα, θα σε καλούσε στη Μόσχα για… «διαβουλεύσεις» και θα κατέληγες σε κάποιο Γκουλάγκ της Σιβηρίας, να σπας πέτρες!