ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ! 8 ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ «ΕΡΕΥΝΩΝ» Ο… ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ!

Αυτά που συμβαίνουν στην Καλαμάτα δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία του τόπου, παρά μόνον στην περίοδο του κόκκινου τρόμου που είχε επιβάλλει στην πόλη ο αρχικίναιδος ληστοφονιάς Άρης Βελουχιώτης, όταν κατέλαβε την πόλη τον Σεπτέμβριο του 1944!

Έχουμε και λέμε:

1ον) Οι συλληφθέντες -για το τίποτα!- έφτασαν τους οχτώ (!!!), ενώ η Αστυνομία αναζητά κι άλλα δύο άτομα – σύνολο δέκα! Επιπλέον, έγιναν 20 προσαγωγές! Χθες αργά το βράδυ, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σήμερα δικάζονται στο αυτόφωρο, φορτωμένοι με τις εξωφρενικές κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης εξύβρισης, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού!!!

2ον) Συντονιστής των «ερευνών» ήταν ο… αρχηγός της Αστυνομίας (!!!), ο οποίος μετέβη στην πόλη για να ηγηθεί του πογκρόμ με εντολή της Γεροβασίλως. Ως «μήνυμα, ότι η Αστυνομία δεν θα επιτρέψει σε κανένα ακροδεξιό στοιχείο να δημιουργήσει το οτιδήποτε στην χώρα», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των κομμουνιστοσυμμοριτών των υπογείων Μαξίμου.

3ον) Κλιμάκιο αμερικανοκομμουνιστών υπουργών, βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μετέβη στην Καλαμάτα «για την ανάδειξη του θέματος»! Μετρήστε: οι υπουργοί Χαρίτσης, Κατρούγκαλος, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Σκουρλέτης και η βουλευτής Κοζομπόλη!

Είναι προφανές, ότι οι συμμορίτες που ανήλθαν στην εξουσία με στοχευμένα και οργανωμένα λιντσαρίσματα και πάσης φύσεως κανιβαλισμούς κατά πολιτικών τους αντιπάλων, τρέμουν τώρα στην ιδέα ότι ο τρόμος που έσπειραν τους γυρίζει μπούμερανγκ – και μάλιστα χωρίς να υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο ή καθοδήγηση προς τούτο!

Κι όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ σήμερα συμπληρώνεται μια βδομάδα από την δολοφονική απόπειρα, με ρίψη φωτοβολίδας στο πρόσωπο της 19χρονης Μαρίας στο Αγρίνιο, από παρακρατικά σκουλήκια των Τσιπροκαμμένων και «δεν κουνιέται φύλλο»! Η οποία Μαρία, εν αντιθέσει με τον Κωνσταντινέα, βρίσκεται στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε συνεχείς χειρουργικές επεμβάσεις, η δε αποκατάσταση της υγείας της, είναι άγνωστο πότε θα επιτευχθεί. Γι’ αυτή την ξεκάθαρα δολοφονική επίθεση, κανένα τσιπροκαμμενοτσογλάνι δεν έχει συλληφθεί, κανένα δεν έχει προσαχθεί και κανένας αρχηγός της Αστυνομίας δεν προΐσταται των ερευνών! Η υπόθεση έχει μπει στο χρονοντούλαπο!!!