ΙΔΟΥ Η «ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ» ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ: ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ!

Προ ολίγων ημερών, ο κομμουνιστής Βούτσης προανήγγειλε με ξεδιάντροπο τρόπο την «ρευστοποίηση» τριών κομμάτων, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, προκειμένου να περάσει με αυξημένη κι όχι με απλώς οριακή πλειοψηφία η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, δύο βουλευτές του από-κόμματος Λεβέντη βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ανεξαρτητοποίηση!

Όλα ξεκίνησαν με την συμπεριφορά που επέδειξε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καβαδέλλας στην ΔΕΘ – διαμαρτυρήθηκε εντόνως γιατί του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο 7 ευρώ για να μπει.

Τις επόμενες μέρες, βρήκε αφορμή αυτό και παραιτήθηκε από την θέση του Γραμματέα της ΚΟ ο βουλευτής Σαρίδης, ο οποίος επιπλέον αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την… αναστάτωση που του καταλογίζεται ότι προκάλεσε στο από-κομμα και όπως όλα δείχνουν θα χρησιμοποιήσει την όλη υπόθεση ως πρόσχημα για να ανεξαρτητοποιηθεί.

Επιπλέον, ο βουλευτής του κόμματος, Αριστείδης Φωκάς, δήλωσε στο Βεργίνα TV πως προτίθεται αύριο να ανεξαρτητοποιηθεί!

Και σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες» (που συνήθως δικαιώνονται εκ των υστέρων…), οι δύο βουλευτές θα ενταχθούν εν συνεχεία στον ΣΥΡΙΖΑ και θα υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτό είναι το «νέο» που έφεραν στην πολιτική ζωή οι συριζοψεκασμένοι! Επιστροφή σε κόλπα αποστασίας του 1965!