ΤΑ FAKE NEWS ΤΩΝ «ΑΛΗΤΩΝ-ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Τα πρώτα δημοσιεύματα των καθεστωτικών ΜΜΕ για την «επίθεση» εναντίον του συριζαίου βουλευτή Μεσσηνίας Κωνσταντινέα και τον «άγριο ξυλοδαρμό» του, έχουν ως εξής:  

«Σοκ έχουν προκαλέσει σε ολόκληρη την Ελλάδα οι λεπτομέρειες από την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, έξω από σύνδεσμο οπαδών της Καλαμάτας, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα της Καλαμάτας με τον Πάμισο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο βουλευτής Μεσσηνίας, ενώ αποχωρούσε από το γήπεδο του Μεσσηνιακού, συνοδευόμενος από φίλο του και το 9χρονο παιδί του δέχθηκε φραστική επίθεση από 3 άτομα, έξω από σύνδεσμο οπαδών της Καλαμάτας. Στη συνέχεια ο βουλευτής δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, τα οποία φέρονται να ανήκουν στον εν λόγω σύνδεσμο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν  πως οι δράστες χτυπούσαν τον βουλευτή σε όλο του σώμα ενώ κάποιοι από αυτούς κρατούσαν και καδρόνια».

Κάπως έτσι διαμόρφωσαν το «κλίμα»… Ας δούμε τώρα και την αλήθεια, στα επόμενα δημοσιεύματά τους:

«Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος δήλωσε ότι καθοδόν προς το γήπεδο, και για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του, δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης που τον χτύπησαν.

Το μήνυμά του, μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ότι ο φασισμός δεν θα περάσει.

Στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας νοσηλεύεται ο βουλευτής. Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, «σύμφωνα με τη ενημέρωση που έχω, ο βουλευτής φέρει ελαφρά τραύματα και είναι πιθανόν να βγει απόψε από το νοσοκομείο».

Έχουμε και λέμε:

Ψέμα 1ο: Πως ήταν μαζί και το 9χρονο παιδί του, κι ότι έγινε, έγινε ενώπιον του παιδιού… Όπως βλέπουμε, αυτό το διέψευσε ο ίδιος ο βουλευτής!

Ψέμα 2ο: Πως τον χτυπούσαν σε όλο του το σώμα 30 άτομα, με καδρόνια. Όχι τριάντα, αλλά δύο-τρία άτομα να τον χτυπούσαν με καδρόνια σ’ όλο του το σώμα, θα τον είχαν κάνει «αλοιφή»! Για να φέρει «ελαφρά τραύματα» και να βγει το ίδιο βράδυ από το νοσοκομείο, όπως δήλωσε ο διοικητής του, σημαίνει ότι ο «άγριος ξυλοδαρμός» ήταν απλός προπηλακισμός!

Συμπέρασμα: κάθε φορά, οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι δικαιώνουν το γνωστό σύνθημα που τους φωνάζουν τα συντρόφια τους!