ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΣΕ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗ… ΒΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την… χορωδία των υποκριτών του… «συνταγματικού τόξου», που καταδίκασαν μετά βδελυγμίας τον «άγριο ξυλοδαρμό» (που αποδείχθηκε απλός προπηλακισμός…) του συντρόφου βουλευτή Κωνσταντινέα, δεν έλειψαν οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι των κομμουνιστών και προδότες της Μακεδονίας μας. Οι οποίοι, βρήκαν και την ευκαιρία να παραδώσουν και μαθήματα… πατριωτισμού:  

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλλουμε εκείνους που χρησιμοποιούν τη βία και τις απειλές κατά της ζωής συμπολιτών μας για να υπονομεύσουν τη Δημοκρατία και την ομαλότητα στη χώρα. Ο πατριωτισμός δεν είναι βία και τραμπουκισμοί. Ο πατριωτισμός είναι ο αγώνας για να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας και την ελευθερία τους, με όλα τα μέσα που δίνει η Δημοκρατία. Η βία δεν θα περάσει. Στεκόμαστε ενωμένοι απέναντί της». 

Ουαί υμίν ξεδιάντροποι ψεκασμένοι υποκριταί!

Ας θυμηθούμε την -όχι και πολύ μακρινή- εποχή, που ο αρχηγός τους (το κατά Νίκο Μαστοράκη «χοιρινό»…) προέτρεπε δημοσίως και “on camera” κατοίκους της Χαλκιδικής να μην αφήνουν τον δήμαρχο Πάχτα να κυκλοφορεί, κι αν τον πετύχουν πουθενά να τον λιντσάρουν!