ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ MISTER TSIPRA ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΦΑΣΙΣΤΩΝ»… ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ 19ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Δεν προλαβαίνει να απειλεί τους «φασίστες» με συλλήψεις το στημένο στα τέσσερα κακαντράκι της Μέρκελ και του Τραμπ. Έτσι, με αφορμή τον προπηλακισμό του συριζοβουλευτή Κωνσταντινέα, το Γραφείο Τύπου του αχυράνθρωπου εξέδωσε την ακόλουθη απειλητική ανακοίνωση:
«Οι φασίστες που επιτέθηκαν άνανδρα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτά για τους φυσικούς αυτουργούς…».

Θυμίζουμε, ότι ο λαλίστατος σχετικά με τις επιθέσεις των «φασιστών», στο Πέραμα και στην Καλαμάτα, mister Tsipras, δε βρήκε ούτε μία λέξη για να καταδικάσει την παρ’ ολίγον δολοφονία, με φωτοβολίδα που εκτόξευσαν οι παρακρατικοί τσογλαναράδες του, στο πρόσωπο της 19χρονης Μαρίας στο Αγρίνιο! Κι ούτε απείλησε πως «θα βρεθούν άμεσα», με συνέπεια να εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, σχεδόν μια βδομάδα μετά το έγκλημά τους.

Αλλά να θυμάται το κακαντράκι, πως όλα είναι τροχός που γυρίζει… Κι όλα εδώ πληρώνονται!