ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ… ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ! ΝΕΑ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» ΤΟΥΣ Η PALMOS ANALYSIS!

Προχθές, αναμφισβήτητη… βασίλισσα των μαϊμούδων, αναδείχτηκε η Metron Analysis, που εμφάνιζε την Χρυσή Αυγή… πέμπτο κόμμα, πίσω από τον φερετζέ της κλεφτοπασοκαρίας και το… τιμημένο κουκουέ, με… 6%!

Από χθες το βράδυ, νέα… βασίλισσα των μαϊμούδων αναδείχτηκε –με το σπαθί της!- η Palmos Analysis. Ψευτοδημοσκόπηση της οποίας, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του συντρόφου Κούλογλου.

Δημοσιεύουμε τα δήθεν ευρήματά της και τα αρχειοθετούμε για να τα’ χουμε πρόχειρα τη… μαύρη νύχτα των εκλογών, που πλησιάζει επικίνδυνα:

Η ΝΔ εμφανίζεται στο 25,9% έναντι 18,2% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν  -υποτίθεται!- το Κίνημα Αλλαγής με 5,9%, το ΚΚΕ με 4,5%, η Χρυσή Αυγή με… 4%, το Ποτάμι με 1,6%, η Ελληνική Λύση με 1,6%, η Ένωση Κεντρώων με 1,5%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%, το ΛΑΟΣ με 1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 0,9%, η Λαϊκή Ενότητα με 0,7%, η Δημιουργία Ξανά με 0,5% και η Πλεύση Ελευθερίας με 0,4%. Άλλο Κόμμα ανέφερε το 3,5% “Δεν έχω αποφασίσει” απάντησε αυθόρμητα το 16,9%. Λευκό ή Άκυρο δήλωσε το 5%, ενώ το ίδιο ποσοστό εμφανίζεται ότι δήλωσε πως δεν πρόκειται να προσέλθει στις κάλπες.

Η εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων, εμφανίζεται ως εξής: ΝΔ 34%, ΣΥΡΙΖΑ 28%, Κίνημα Αλλαγής 8%, ΚΚΕ 6%, Χρυσή Αυγή 5,5%, Ποτάμι 2,5%, Ένωση Κεντρώων 2,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 1,5%, Άλλα Κόμματα 12%.

Όνειρα θερινής νυκτός, σύντροφε Κούλογλου, όνειρα θερινής νυκτός! Σκεπάσου να μην κρυώσεις! Το βράδυ των εκλογών κλαίνε!