«ΕΠΑΦΕΣ» ΜΕ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο MISTER TSIPRAS… ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΠΑΙΡΝΕΙ «ΓΡΑΜΜΗ» ΚΙ ΕΝΑ… ΒΡΑΒΕΙΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σίγουρα, το όνειρό του, τότε που ήτανε στην ΚΝΕ, θα ήταν να επισκεφτεί κάποια μέρα τη «μάνα των λαών» Σοβιετική Ένωση και γίνει δεκτός κάποτε στο Κρεμλίνο, από τους… ταβάριτς με τα σφυροδρέπανα, για να του δώσουν «γραμμή».

Αλλά οι καιροί άλλαξαν, ο μπολσεβικισμός γκρεμοτσακίστηκε, τα σφυροδρέπανα πετάχτηκαν στα σκουπίδια της ιστορίας και οι σημερινοί ένοικοι του Κρεμλίνου προκαλούν αλλεργία στον άλλοτε… επαναστάτη, που εν τω μεταξύ, προσαρμόστηκε στην νέα κατάσταση και… υιοθετήθηκε από τους υπερατλαντικούς γκάνγκστερς.

Σήμερα, λοιπόν, το αγαπημένο παιδί ιμπεριαλιστών και τοκογλύφων βρίσκεται στην Αμέρικα (πάλι!), μαζί με άλλους πρώην κνίτες με τους οποίους μοιραζόταν κάποτε τα ίδια σοβιετικά όνειρα  (Παππά, Κοτζιά, Λιάκο και Χουλιαράκη) και θα έχει «σημαντικές επαφές με ηγέτες και διεθνείς οικονομικούς παράγοντες» – όπως γράφει ο καθεστωτικός τύπος.

Κατ’ αρχάς, απόψε θα παρευρεθεί στην καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο παλιάτσος Τραμπ και θα υπάρξει «ξεχωριστή συνάντησή με τον Αμερικανό πρόεδρο», κατά την οποία θα του δώσει αναφορά για το πώς πάει η προδοσία της Μακεδονίας και οι υπόλοιπες αποστολές που του έχουν ανατεθεί. Την Τετάρτη δε, «θα έχει σειρά επαφών με τα κορυφαία τραπεζικά ιδρύματα των ΗΠΑ», όπως γράφει η «Αυγή».

Ήτοι, με τους διεθνείς τοκογλύφους της Bank of America Merrill Lynch και της διαβόητης Morgan Stanley, από τους οποίους θα πάρει γραμμή για το γενικό ξεπούλημα της Πατρίδας!

Τέλος, την Πέμπτη θα παραστεί στο Ετήσιο Δείπνο της Global Hope Coalition (παράρτημα της CIA…), όπου θα βραβευθεί «για τη στάση της χώρας στην προσφυγική κρίση», δηλαδή για την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων».