Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!

Έχοντας εξασφαλισμένη την ασυλία από το άθεο ψευδοκράτος των Τσιπροκαμμένων, ο τρίτος εταίρος της συγκυβέρνησης εισέβαλλε σήμερα σε εκκλησία και διέκοψε την λειτουργία!

Το πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά γεγονός, που θυμίζει Σοβιετία της σταλινικής εποχής, έγινε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πευκακίων, στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο των Αθηνών, όταν κομμουνιστοσυμμορίτες του «Ρουβίκωνα» εισέβαλλαν την ώρα της λειτουργίας, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της αθεΐας και της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου! Οι πιστοί έμειναν εμβρόντητοι, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά ως συνήθως συμβαίνει στις αλητείες των κυβερνητικών εταίρων, έφτασε όταν οι συμμορίτες είχαν αποχωρήσει.

Σήμερα, οι κυβερνητικοί εταίροι του άθεου Τσίπρα και του θεομπαίχτη Καμμένου, μπήκαν σε εκκλησία και διέκοψαν την θεία λειτουργία. Την επομένη φορά, θα μπουν για να γκρεμίσουν την εκκλησία κι όλες τις εκκλησίες του τόπου μας! Έχουμε υποχρέωση να τους σταματήσουμε, εδώ και τώρα! Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!