ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο… ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ! ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ «ΜΗΝΥΣΗ» ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!

Στο Twitter συνέχισε ο Καμμένος την αντιπαράθεσή του με την εφημερίδα “Φιλελεύθερος”. Ιδού πως:

«Επειδή βλέπω την ευαισθησία ΝΔ-ΒΑΞΕΒΑΝΗ για τη σύλληψη των συκοφαντών φίλων τους τους ενημερώνω ότι πριν στρατολογηθεί ο Λάμψιας από τον Μαρινάκη είχε τον γιό του στο γραφείο μου στο Πεντάγωνο και γνώριζε καλά ότι δεν είχα ποτέ καμία αρμοδιότητα στο προσφυγικό ούτε σε κονδύλια ΕΕ».

Όπως βλέπουμε, κατ’ αρχάς, συνέβη ένα μικρό… θαύμα! Αν εξαιρέσουμε κάποια σημεία στίξης που λείπουν (πταίσμα, πταίσμα!) το υπόλοιπο tweet είναι γραμμένο σύμφωνα με τους κανόνες της ορθογραφίας. Πρωτοφανές αυτό για τον Καμμένο!

Δεύτερον, ο λεγάμενος, που είχε υποσχεθεί πως οι πάντες θα υπηρετούν τη θητεία τους στην παραμεθόριο, ομολογεί ότι είχε στο γραφείο του στρατεύσιμο, γιό δημοσιογράφου, για λόγους που εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας – ρουσφέτι με… ανταποδοτικά οφέλη.

Τρίτον, τη φυλάει στον Βαξεβάνη, που του έδωσε προ ημερών μόλις 0,6% σε δημοσκόπηση που δημοσίευσε στη φυλλάδα του. Αλλά, ο Βαξεβάνης παίρνει απευθείας γραμμή από Μαξίμου μεριά…

(ΥΓ): Το… θαύμα της ορθογραφίας, δεν κράτησε για πολύ. Στο επόμενο tweet του, απευθυνόμενος προς τον δικηγόρο Μαντζουράνη, ο Καμμένος «σκοτώνει» τη λέξη «μήνυση», γράφοντάς την «μύνηση». Να κάνει μηνύσεις ξέρει, πως γράφονται δεν ξέρει!