ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ»: ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ» ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ!

Το πραγματικό πρόσωπο του «αλληλέγγυου» αληταριού, αποτυπώνουν οι εικόνες που κατέγραψε το Life-Events.gr από το hot spot στο Βαγιοχώρι του δήμου Βόλβης, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στο κέντρο καταφτάνουν συνεχώς δύστυχοι από τη Μόρια της Λέσβου, στα πλαίσια της αποσυμφόρησης του εκεί hot spot, που είναι υπερπλήρες.

Όπως μπορεί να δει ο καθένας, οι άνθρωποι που τους υποσχέθηκαν οι «αλληλέγγυοι» αλήτες «μια καλύτερη ζωή, γι’ αυτούς και τα παιδιά τους», κοιμούνται –αυτοί και τα παιδιά τους- στο χώμα και γενικότερα ζουν υπό άθλιες συνθήκες υγιεινής. Αλήθεια, που θα γείρουν και που θα σταθούν, μόλις θ’ αρχίσουν οι βροχές και τα κρύα;

 

Την ίδια ώρα, το «αλληλέγγυο» αληταριό, που βλέπει τι τραβάνε οι δήθεν «προστατευόμενοί» του, αλλά δεν συγκινείται να τους πάρει στα σπίτια του, ζει σε σπιταρόνες, κοιμάται σε πουπουλένια στρώματα και χλαπακιάζει τον αγλέορα, με τα κονδύλια που προορίζονται γι’ αυτούς τους δύστυχους!

Μόνος ανθρωπισμός, να επιστρέψουν οι άνθρωποι αυτοί στις πατρίδες τους και να κλείσουν τα σύνορα, για να μην έρθουν κι άλλοι γελασμένοι από τους επαγγελματίες «αλληλέγγυους»!