ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΝΔΙΑ!

Την εξαίρεση από τον κανόνα της γενικής εφόδου «λυτών και δεμένων» του στυριζοκαμμενικού συστήματος εξουσίας και παραεξουσίας κατά του Κούλη και της Νουδούλας, αποτελεί η περίπτωση Δένδια!

Πως εξαιρέθηκε ο λεγάμενος από τα ομαδικά πυρά των συριζοκαμμενικών, κερδίζοντας επιπλέον και… επαίνους; Εκτιμήθηκε η «συνεπής» στάση του κατά της Χρυσής Αυγής!

Έγραψε, λοιπόν, η συριζοφυλλάδα των Ιών:

«Μια συνεπής στάση

Με τη χθεσινή τοποθέτησή του στον «ΣΚΑΪ» (εκπομπή Παύλου Τσίμα) ο Νίκος Δένδιας επανέλαβε τη θέση του για τη Χρυσή Αυγή (ότι πρόκειται για μια καθαρά ναζιστική οργάνωση) και θύμισε τον τρόπο που μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συνενώθηκαν οι εις βάρος της δικογραφίες και κατέληξαν στο βαρύ κατηγορητήριο.

Ο ίδιος κράτησε εξαρχής σαφή στάση απέναντι στο ζήτημα, ενώ και ως υπουργός αρνήθηκε να αντιμετωπίσει ως ηγεσία «κανονικού» κόμματος την υπόδικη ομάδα Μιχαλολιάκου. Γι’ αυτό τον λόγο, εξάλλου, έγινε στόχος επίθεσης από τον Κασιδιάρη μέσα στην αίθουσα της Βουλής.

Ας παραδειγματιστούν από τη συνεπή στάση του τα πολιτικά στελέχη των δημοκρατικών κομμάτων και ας πάψουν να παίζουν μικροκομματικά παιχνίδια, μιλώντας για πράγματα που αγνοούν…».

Εύγε «γενναίε» Δένδια, αγαπημένε Ιών και λοιπών αμερικανοκομμουνιστών! Να σε χαίρονται οι «δεξιοί» ψηφοφόροι σου!