ΠΙΣΩ ΓΚΟΤΖΙΛΑ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ «ΝΕΑ» Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ!

Καιρό είχε να φανεί η βασίλισσα των μαϊμούδων, η οποία εμφανίζεται σήμερα –αποκλειστικά- στη φυλλάδα «Τα Νέα»!

Πρόκειται για μια νέα «δημοσκόπηση» της Metron Analysis, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή είναι… πέμπτο κόμμα, πίσω από τον –παντελώς ανύπαρκτο!- φερετζέ της κλεφτοπασοκαρίας και το… τιμημένο κουκουέ!!!

Ιδού τα «αποτελέσματα» που δίνουν τα παλιοπατσάβουρα του καθεστώτος:

Στην καθαρή πρόθεση ψήφου εμφανίζουν την ΝΔ να συγκεντρώνει 27,4%, έναντι 18,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα εμφανίζουν την κλεφτοσυμμορία «Κίνημα Αλλαγής» με 6%, τέταρτο το ΚΚΕ με 5%, πέμπτη την Χρυσή Αυγή με… 4,5% κι από κει και κάτω, την Ένωση Κεντρώων με 2,4%, το Ποτάμι με 1,7%, την Λαϊκή Ενότητα με 1,2%, την Πλεύση Ελευθερίας 1,2%, τους ΑΝΕΛ με 1%, το ΛΑΟΣ με 1%, την Ελληνική Λύση με 1%, ενώ αναποφάσιστους εμφανίζουν το 10,6%, το 7% να δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει και το 5% να απαντά άκυρο/λευκό.

Στην εκτίμηση ψήφου, εμφανίζουν την ΝΔ να προηγείται με 39,6%, έναντι 25,2% του ΣΥΡΙΖΑ και να ακολουθούν: Κίνημα Αλλαγής (8,1%), ΚΚΕ (6,7%), Χρυσή Αυγή (6%), Ένωση Κεντρώων (3,2%), Το Ποτάμι (2,3%), Λαϊκή Ενότητα (1,6%), Πλεύση Ελευθερίας (1,6%), ΛΑΟΣ (1,4%), Ελληνική Λύση (1,4%) και ΑΝΕΛ (1,3%). 

Η ξεδιαντροπιά σ’ όλο της το μεγαλείο! Αλλά, για κακή τους τύχη, πλησιάζουν οι εκλογές και τη νύχτα των εκλογών θα κλάψουνε μανούλες!