ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΤΖΙΑ! ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΗΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Τελικά, η γκρίνια και οι απειλές των ψεκασμένων κατά του –πολύ… βιαστικού- Κοτζιά, για τον χρόνο της κύρωσης από τη βουλή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, έπιασαν τόπο!

Θυμίζουμε, ότι με δηλώσεις του ο Κοτζιάς έθεσε το εξής χρονοδιάγραμμα: 30 Σεπτεμβρίου δημοψήφισμα στα Σκόπια, συνταγματική αναθεώρηση μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2019 και εισαγωγή της Συμφωνίας των Πρεσπών προς κύρωση στην ελληνική βουλή, στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Κύρωση της Συμφωνίας από ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και διάφορους «πρόθυμους», συμφωνημένη, μεταξύ Τσίπρα, Καμμένου και Αμερικανών, «απόδραση» των ΑΝΕΛ από την συγκυβέρνηση (ως υστάτη λύση για την πολιτική επιβίωση  του ΗΠΑνθρωπου Καμμένου…) και εκλογές τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Έλα όμως που ο εν λόγω ήθελε λίγο χρόνο παραπάνω στην πολυπόθητη καρέκλα, εφόσον δεν έγινε δεκτή η αρχική πρότασή του για κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την… επόμενη βουλή!

Σύμφωνα, λοιπόν, με «διαρροή» από την συγκυβέρνηση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (της συγκυβέρνησης – Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει…), έγινε έκτακτη συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου, οι οποίοι συμφώνησαν πως: «αυτό που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ για τη χώρα είναι η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα».

Για δε την Συμφωνία των Πρεσπών «συμφώνησαν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο και θα επανέλθουν σε αυτό τον ερχόμενο Μάρτιο».

Άρα, οι Καμμένοι κέρδισαν δύο επιπλέον μήνες εξουσία (καρέκλα!) και μέχρι τότε… βλέπουμε!

Όσο κι αν το καθυστερήσουν οι προδότες Τσίπρας και Καμμένος, το τέλος τους θα είναι οδυνηρό! Όπως άλλωστε όλων των προδοτών!