ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ο «ΕΥΠΑΘΗΣ» ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 22ΧΡΟΝΗ, ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το έγκλημα του κτηνώδους βιασμού και της εγκατάλειψης σε κωματώδη κατάσταση μιας 22χρονης στο Ζεφύρι, ήμασταν σίγουροι για δύο πράγματα:

1ον) Ότι το έγκλημα διεπράχθη από «ευπαθείς» και

2ον) Ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν διαπράξει το ίδιο έγκλημα κατά το παρελθόν, με άλλο θύμα.

Ωστόσο, είναι αλήθεια, πως δεν πιστεύαμε πως το προηγούμενο έγκλημά του είχε γίνει πολύ πρόσφατα!

Στα χέρια της Αστυνομίας, λοιπόν, έπεσε ένας 58χρονος «ευπαθής», γενετικό υλικό του οποίου βρέθηκε στο σώμα της 22χρονης, αποδεικνύοντας την ενοχή του.

Ο εν λόγω, ήταν –κατ’ αρχάς- σεσημασμένος έμπορος ναρκωτικών και πριν από μόλις έναν χρόνο, είχε κατηγορηθεί για παρόμοια υπόθεση με θύμα μία νεαρή κοπέλα, την οποία βίασε αφού πρώτα της είχε δώσει ναρκωτικές ουσίες. 

Τότε είχε επίσης συλληφθεί, αλλά είχε αφεθεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από την «δικαιοσύνη», με τη μόνη υποχρέωση να δίνει το «παρών» κάθε 1 και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διέμενε!

Τι σόι «δικαιοσύνη» είναι αυτή που αφήνει τέτοιους διαβόητους εγκληματίες να κυκλοφορούν ανάμεσά μας; Και πώς να έχει ο ελληνικός λαός εμπιστοσύνη σε μια τέτοια «δικαιοσύνη» και να μην αυξάνονται τα περιστατικά αυτοδικίας;

(ΥΓ): «Κρεμάλα Σύνταγμα» για τους ειδεχθείς εγκληματίες! Και αμείλικτη τιμωρία σ’ αυτούς που τους αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθερους!