ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ  ΑΝΩ ΤΟΥ 70%… ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ! ΣΟΡΟΣ SPEAKING!

Την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι ξυπνάνε από τον λήθαργο λόγω του μέγιστου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, έρχεται μια δημοσκόπηση να… ανατρέψει τα δεδομένα! «Ναι στους πρόσφυγες», λοιπόν, λέει η πλειοψηφία των Ευρωπαίων (άνω του 70% κατά μέσο όρο!), σύμφωνα με τους «αναλυτές» της συγκεκριμένης δημοσκόπησης!

Ας δούμε όμως περί τίνος πρόκειται…

Ο λόγος για μια «μεγάλη» πανευρωπαϊκή έρευνα του ινστιτούτου Pew Research, από την οποία προέκυψαν τα εξής:

Το 80% των ενηλίκων στην Ισπανία, την Ολλανδία, τη Γερμανία και τη Σουηδία συμφωνούν με τη φιλοξενία «προσφύγων». Σε Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο τα ποσοστά είναι 79% και 74% αντίστοιχα.

Ακόμη και στην Ελλάδα και την Ιταλία, που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα, το ποσοστό εκείνων που τάσσεται υπέρ της «φιλοξενίας» εμφανίζεται να είναι 69% και 56% αντίστοιχα!

Η χώρα με το μικρότερο ποσοστό αποδοχής είναι η Ουγγαρία του Βίκτωρος Όρμπαν με 32%, ενώ στην Πολωνία το ποσοστό εμφανίζεται οριακό, στο 49%.

Πως γίνεται να είναι αληθινή μια τέτοια δημοσκόπηση, που καταρρίπτει ακόμα και την προσφάτως εκφρασμένη δια εκλογών λαϊκή θέληση, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες; Κάνοντας μια πολύ γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο για το «Ινστιτούτο» που έβγαλε αυτά τα εξωφρενικά αποτελέσματα, δε δυσκολευτήκαμε καθόλου να καταλάβουμε τι παιχνίδι παίζεται.

Πιο συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο που «μαγείρεψε» και «σερβίρισε» την δημοσκόπηση, είναι παράρτημα του διαβόητου Open Society Foundation, του γνωστού μας Σόρος! Καταλάβατε τώρα πως και γιατί παραποιήθηκε η θέληση των ευρωπαϊκών λαών;