ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ! «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ»!

Συνεχίζεται σήμερα το κακόγουστο θέατρο που ξεκίνησε χθες, μεταξύ Κοτζιά και ψεκασμένων, μετά από την προαναγγελία του πρώτου, ότι η Συμφωνία θα έρθει στη βουλή «μετά τα τέλη Ιανουαρίου», κι ότι θα υπερψηφιστεί στα σίγουρα από άλλους «πρόθυμους». Κι όχι στην… επόμενη βουλή ή έστω… «μετά το καλοκαίρι» (μήπως μια βδομάδα πριν τη συμπλήρωση της τετραετίας, μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη;), όπως γυρεύει ο προδότης Καμμένος, για να το παίξει «Μακεδονομάχος», αλλά και να μη χάσει ούτε μια ώρα την καρέκλα του στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και το «μέλι» της εξουσίας!

Σήμερα, βγήκε στην εκπομπή-πλυντήριο αυτουνού που φοράει μουστάκι, αυτό το πράμα που είναι εκπρόσωπος τύπου των ψεκασμένων προδοτών και δήλωσε ότι: «Θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο με αυτή την κυβέρνηση μέχρι να χτυπήσει την πόρτα της Βουλής η Συμφωνία των Πρεσπών».

Προδότες, είχατε την ευκαιρία σας να ρίξετε την κυβέρνηση στην πρόταση μομφής, ΠΡΙΝ μπει η μοιραία υπογραφή και υπάρξει συμφωνία, η οποία ήδη παράγει αποτελέσματα! Θεατρινισμοί «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο» δεν πιάνουν και θα έχετε την τραγική μοίρα όλων των προδοτών!