ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Αναρωτιούνται πολλοί, τι νόημα είχαν τα μεγάλα επεισόδια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αγρίνιο, που δημιούργησε το μαρξιστικό παρακράτος στην επέτειο θανάτου του Φύσσα, με αποκορύφωμα την δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα κατά της 19χρονης Μαρίας.

Είχαν και παραείχαν! Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η συγκυβέρνηση αμερικανομπολσεβίκων και συνοδοιπόρων προδοτών, ήταν πολύ στριμωγμένη από τις συνεχείς διαδηλώσεις των πατριωτών – κυρίως στην Θεσσαλονίκη αλλά και τις υπόλοιπες πόλεις της Β. Ελλάδος- με αποκορύφωμα το όργιο της αριστερής κρατικής καταστολής στην ΔΕΘ. Έτσι, ευρισκόμενα υπό το καθεστώς πανικού τρόμου, λόγω της απώλειας του «πεζοδρομίου», τα μεγάλα αφεντικά της κόκκινης χούντας αποφάσισαν να ξαμολήσουν τα παρακρατικά σκυλιά τους, για να επιχειρήσουν αντεπίθεση προκειμένου να ξαναπάρουν τον έλεγχο του «πεζοδρομίου».

Για το σκοπό αυτό, αφενός μεν δόθηκαν εντολές για «μη συγκρουσιακή στάση» στους αστυνομικούς και αφετέρου τα συντρόφια ήταν σκοπίμως εξαιρετικά βίαια. Και η παρ’ ολίγον φονική επίθεση κατά της 19χρονης Μαρίας, δεν έγινε διόλου τυχαία! Οι δράστες είχαν ειδικές «άνωθεν εντολές» να χυθεί αίμα ανύποπτων πολιτών, για να σοκαριστεί και να τρομοκρατηθεί σε μέγιστο βαθμό η κοινωνία που τόλμησε να «σηκώσει κεφάλι»! Πρόκειται για την τακτική «σοκ και δέος», με ωμή βία κυρίως εις βάρος αμάχων, που εφαρμόζουν πάντα οι αφέντες τους κατά των εχθρών τους, σε πλείστες περιπτώσεις (Ιράκ, Σερβία, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη και αλλού). Γι’ αυτό άλλωστε, δεν συνελήφθησαν και δεν πρόκειται να συλληφθούν ποτέ οι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ επίδοξοι δολοφόνοι, παρ’ ότι ο εντοπισμός και η σύλληψή τους σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, είναι πανεύκολη υπόθεση για την αστυνομία!

Αλλά, ότι και να κάνουν οι μαρξιστές και οι φασουλήδες συνοδοιπόροι τους, το έχουν χάσει το «πεζοδρόμιο» οριστικά και αμετάκλητα. Κι αυτό θα το διαπιστώσουν πολύ σύντομα στην Θεσσαλονίκη!