12 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΗΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ…

Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Η Σάρα ήταν ένα νεαρό κορίτσι το οποίο σπούδαζε στο κολλέγιο ελπίζοντας να γίνει μαία. Δεν είχε αποκτήσει ούτε αγόρι, κι όμως, βιάστηκε από έναν άντρα τον οποίο είχε γνωρίσει μόλις μισή ώρα νωρίτερα.

Η Σάρα ήταν αιχμάλωτη για 12 χρόνια, ενώ η οικογένειά της εκλιπαρούσε την αστυνομία να βοηθήσει να τη βρουν. 

Η Βουλή των Λόρδων και ειδικά η Βαρόνη Caroline Cox έχουν αναλάβει την υπόθεσή της. Η Βαρόνη περιγράφει το περιστατικό ως το χειρότερο παράδειγμα σεξουαλικής κακοποίησης που έχει συμβεί στη χώρα. 

«Γνωρίζω την Σάρα και την οικογένειά της προσωπικά», όπως λέει. «Κάθε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης είναι φρικτή, όμως η διάρκεια και η σκληρότητα της συγκεκριμένης υπόθεσης την καθιστούν την χειρότερη από όσες ξέρω», περιγράφει.

Η οικογένεια της Σάρα εκλιπαρούσε την αστυνομία για βοήθεια, η οποία τους αγνόησε και αρνήθηκε έστω και να την δηλώσει ως αγνοούμενη. Εκείνοι όμως συνέχισαν να ψάχνουν μόνοι τους μετά την εξαφάνισή της από το κατάστημα TESCO. Τους έλεγαν συνέχεια να κάνουν υπομονή και θα γυρίσει. Όμως δεν το έκανε ποτέ…

Εκτός από τους βιασμούς και τους ξυλοδαρμούς που βίωνε καθημερινά, η Σάρα έμεινε έγκυος 8 φορές (!) και κάθε φορά εξαναγκάστηκε σε έκτρωση σε παράνομες κλινικές. 

Κατά την διάρκεια της αιχμαλωσίας της αναγκάστηκε να παντρευτεί 2 άντρες. 

Λόγω της αναθεματισμένης «πολιτικής ορθότητας» τα στοιχεία των απαγωγέων κρατούνται μυστικά, όπως συμβαίνει με δεκάδες συμμορίες, αφού η αστυνομία ανησυχεί περισσότερο για το αν θα τους αποκαλέσουν ρατσιστές από το να προστατεύσουν παιδιά και γυναίκες από τέτοιου είδους φρικτές επιθέσεις.  

Οι απαγωγείς της Σάρα την ανάγκασαν να μάθει το Κοράνι στα Αραβικά και της επιτρεπόταν να μιλάει μονάχα στις Πακιστανικές διαλέκτους Urdu και Punjabi. Ήθελαν να την κάνουν να εξαρτάται ολοκληρωτικά από εκείνους. Την έκρυβαν σε διαφορετικά σπίτια, ενώ δεν είχε φυσικά καμία επαφή με τον έξω κόσμο, δεν είχε τηλέφωνο ούτε υπολογιστή. Βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε, ενώ αναγκάστηκε να λαμβάνει ισχυρά ηρεμιστικά για να κρατιέται σε κάποια φυσιολογική κατάσταση…

Αυτή η φρικτή περίπτωση δεν είναι μοναδική, καθώς πολλά κορίτσια έχουν απαχθεί από συμμορίες μουσουλμάνων και οι οικογένειές τους κάνουν έρευνα με δική τους ευθύνη, αφού η αστυνομία τους αποκαλούσε «υστερικούς», ενώ τις κόρες τους «ανόητα κορίτσια» που «πήγαιναν γυρεύοντας»!

Με δεδομένο λοιπόν ότι η αστυνομία δεν βοηθάει, κάποιες μητέρες, με δυσπιστία και φόβο,πήγαν να ψάξουν τις κόρες τους με κίνδυνο της ζωής τους σε διάφορα σπίτια συμμοριών. Το αποτέλεσμα; Απειλήθηκαν από την αστυνομία με την κατηγορία της παρενόχλησης!!!

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι η Ευρώπη έχει επιτρέψει στην εντελώς λανθασμένη «πολιτική ορθότητα» να μην επιτρέπει σχεδόν στις αρχές να κυβερνούν σωστά και στις αστυνομικές δυνάμεις να μας προστατεύουν. 

Μόνη λύση σε αυτόν τον κατήφορο, ο Εθνικισμός. Ήδη παρατηρούμε την άνοδο των εθνικών και πατριωτικών Κινημάτων πανευρωπαϊκά. Οι Λαοί επιτέλους αντιδρούν και ο Εθνικισμός θα είναι ένα ορμητικό ποτάμι που θα αλλάξει τον πολιτικό χάρτη της Ευρώπης.