ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ… ΚΑΛΤΣΟΝ! ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΡΧΙΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ) ΤΗΝ «ΚΑΘΑΡΣΗ» ΜΕ… ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τον τελευταίο καιρό, τα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων βγάζουν βρώμες ότι έρχονται «βραχιολάκια» για γνωστούς… σκανταλιάρηδες πολιτικούς και «επιχειρηματίες», των οποίων τα «βαριά» ονόματα θα προκαλέσουν… πάταγο.

Πάντως, το πρώτο όνομα προκαλεί μόνο θυμηδία! Γιάννος Παπαντωνίου, για μια ακόμα φορά, κυρίες και κύριοι!

Αυτή τη φορά, η «έρευνα» αφορά μια μίζα, ύψους 2.242.299 ευρώ, το οποίο έχει εμβαστεί από την εταιρεία που φέρεται πως δωροδόκησε τον πρώην υπουργό, όπως αναφέρει σε πανηγυρικό του δημοσίευμα ο ιστότοπος του… Αρχάγγελου της κάθαρσης Βαξεβάνη – τώρα «δέσαμε»!

Η Βουλή καλείται λοιπόν να αποφανθεί αν η πράξη που του αποδίδεται τελέστηκε κατά την άσκηση των καθηκόντων του, οπότε είναι και αυτή παραγεγραμμένη, όπως και η απιστία, ή αν τελέστηκε επ’ αφορμή των υπουργικών του καθηκόντων, οπότε το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Βάζετε ένα στοιχηματάκι, ότι κι αυτή η υπόθεση θα θεωρηθεί παραγεγραμμένη και κάπου εκεί θα λήξει η… κάθαρση των Τσιπροκαμμένων;

Επί της ουσίας και για μην μας κοροϊδεύουν οι κάθε λογής φασουλήδες: όποιος επιχειρεί κάθαρση για τους άλλους, πρέπει πρώτα ο ίδιος να είναι καθαρός, πεντακάθαρος! Κι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι, ούτε οι συνοδοιπόροι ΑΝΕΛηδες! Οπότε, κι αυτή η απόπειρα εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης θα στεφτεί με πλήρη αποτυχία, καθώς «όλοι μαζί τα φάγανε» – και εξακολουθούν να τα τρώνε!