ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Εικόνες χάους διαδραματίζονται –ειδικά τις τελευταίες ημέρες- στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, το οποίο είναι ουσιαστικά κλειστό για τους Έλληνες!

Το υπάρχων προσωπικό έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, τα δε ραντεβού που έχουν κλειστεί (με Έλληνες…) ακυρώνονται συστηματικά, λόγω του ότι προσέρχονται σωρηδόν τα «προσφυγάκια» που καταφτάνουν στο νησί, σε μεγάλους αριθμούς – μόνο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ήρθαν 620 «προσφυγάκια! Επιπροσθέτως, υπάρχει κι ένας μεγάλος αριθμός παλαιότερων στο νησί «προσφύγων», που πηγαίνουν και ξαναπηγαίνουν στο Νοσοκομείο επικαλούμενοι σοβαρά προβλήματα υγείας, ελπίζοντας ότι θα τους δοθεί η άδεια να μεταβούν στην Αθήνα για εξειδικευμένη νοσηλεία, παίρνοντας μαζί και τις οικογένειές τους!  

Ήδη, παραιτήθηκε από την θέση του ο προϊστάμενος του γραφείου των ραντεβού, Στέλιος Λαμπρινίδης, ο οποίος ήταν ο αποδέκτης των διαμαρτυριών των πολιτών της Λέσβου για τις ακυρώσεις των ραντεβού τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες (που διαψεύδονται από την διοίκηση του Νοσοκομείου), η παραίτησή του οφείλεται κυρίως στο ότι οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις έχουν προτεραιότητα στα ραντεβού!!!