«ΑΥΓΗ»: ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

Τους λόγους του «ξαφνικού έρωτα» (που δεν είναι καθόλου ξαφνικός…) των παγκοσμίων τυράννων και των ανδρεικέλων τους στην Ευρώπη (με προεξάρχοντες τους σοσιαλδημοκράτες) για τον προδότη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, εξηγούν οι στημένοι «στα τέσσερα» αμερικανομπολσεβίκοι της «Αυγής». Το αφοπλιστικό τους επιχείρημα, είναι πως χρησιμοποιούνται ως ανάχωμα για να μην έρθει η «κακιά» (για την παγκόσμια σαπίλα…) «ακροδεξιά», δηλαδή η Χρυσή Αυγή.

Ιδού η ομολογία των τσιρακιών των παγκόσμιων τοκογλυφικών δυνάμεων:  

«… Δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι ανοιχτές αγκάλες με τις οποίες υποδέχθηκαν την Τρίτη στο Στρασβούργο τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του τόσο υπέρ της κοινωνικής Ευρώπης όσο και ενάντια στην ακροδεξιά. Δεν έκανε ακροβασίες για να χαϊδέψει τα αυτιά αυτών που μπορεί να γοητεύονται από τα λαϊκίστικα συνθήματα και την ψευδεπίγραφη “επαναστατικότητα” της Ακροδεξιάς. Ήταν το απόλυτο “αντίβαρο” στον Ούγγρο Βίκτορ Όρμπαν, που εμφανίστηκε λίγες ώρες αργότερα. Και είναι ο μόνος πρωθυπουργός στην Ε.Ε. που προέρχεται από έναν πολιτικό χώρο ο οποίος έκανε μαχητική αντιπολίτευση στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.

Οι Σοσιαλδημοκράτες βρίσκονται σχεδόν παντού σε υποχώρηση πληρώνοντας τη συστράτευσή τους με τη Δεξιά. Και στο ευρωπαϊκό επίπεδο εναποθέτουν τώρα τις ελπίδες τους να σηκώσουν ένα ανάχωμα στην Ακροδεξιά σε εκείνους τους πολιτικούς που τόλμησαν την αριστερή στροφή – όχι μόνο στον αριστερό Τσίπρα, αλλά και στους ομοϊδεάτες τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Γι’ αυτό ο όψιμος… έρωτας με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας».

Για κακή τους τύχη, όμως, έρχονται πολλές εκλογές το 2019 και ο ελληνικός λαός θα συντρίψει τα αναχώματα των παγκόσμιων σατανάδων και θα τα στείλει, οριστικά και αμετάκλητα, εκεί που ανήκουν: στα σκουπίδια της Ιστορίας!