ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Η ετήσια, βραχεία περίοδος της εκστρατείας του πολιτικάντικου ψεύδους στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παρήλθε, δίχως φυσικά να καταστήσει τον Ελληνικό Λαό έστω και κατ’ ελάχιστον σοφότερο ή πιο αισιόδοξο για το μέλλον. Η παρέλαση των υπευθύνων της δυστυχίας μας στη Νύμφη του Θερμαϊκού δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών: η πορεία του Κράτους οδηγεί αναμφίβολα και συνάμα αναπόφευκτα το Λαό μας προς την βέβαιη καταστροφή.

Πολλοί πρωθυπουργοί κατά το παρελθόν, ανέβηκαν στη Δ.Ε.Θ. ως κατώτεροι των προσδοκιών στην καλύτερη των περιπτώσεων, ή ως ψεύτες και απατεώνες που έπραξαν τα αντίθετα όσων είχαν υποσχεθεί προς τον Λαό στην χειρότερη. Ο κύριος Τσίπρας (και μαζί του ο συνέταιρος και συνεργός του Πάνος Καμμένος) βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη φέροντας όλες τις παραπάνω ιδιότητες συν μία ακόμη η οποία τον ξεχωρίζει από τους προγενέστερους: ανέβηκε και έγινε δεκτός στη συμπρωτεύουσα ως προδότης!

Τα όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Έκθεση είναι τοις πάσι γνωστά και έχουν λεπτομερώς περιγραφεί και καταγραφεί. Είναι όμως χαρακτηριστικό και ενδεικτικό της “λαοφιλίας” του το γεγονός ότι η πόλη της Θεσσαλονίκης πέρα από τον άκρως δουλοπρεπή στολισμό της με τα αστέρια στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας ήταν γεμάτη με πανό που καλούσαν τον Λαό να υποδεχθεί με τον δέοντα τρόπο τον προδότη. Δεν απέμεινε λοιπόν σ΄εκείνον και τη συγκυβέρνηση των αθλίων άλλο τι παρά να επιδιώξει την συσπείρωση των κρατικοδίαιτων ψοφιμιών της αριστεράς ώστε να περιορίσει την επερχόμενη ήττα του. Τα φτωχά λαϊκά στρώματα εξαπατήθηκαν ολοκληρωτικά. Οι φρούδες ελπίδες της μεσαίας τάξης γκρεμίστηκαν μόλις έξι μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από την αριστερά. Οι άνεργοι παρέμειναν στην κατάσταση στην οποία βρίσκονταν, δίχως καμία προοπτική μεταβολής αυτής. Κάθε πρότερο έρεισμα της αριστεράς στον απλό Λαό εχάθη και για να είμασε ακριβέστεροι δεν χάθηκε απλώς αλλά κονιορτοποιήθηκε. Την συγκυβέρνηση των προδοτών πλαισιώνουν πλέον τα κρατικοδίαιτα κομματόσκυλά τους και βεβαίως οι εργολάβοι του “αντιφασισμού και του ανθρωπισμού”, οι οποίοι αφενός κάνουν περιουσίες από τις χρυσοπληρωμένες μπίζνες των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και αφετέρου ηδονίζονται από την καταστροφή της Ελλάδος.

Η σύγκρουση των πανίσχυρων οικονομικών συμφερόντων που εκμεταλλεύονται και πλουτίζουν από τους κόπους και τις θυσίες του Ελληνικού Λαού, οδηγεί μια σημαντική μερίδα των μέσων ενημέρωσης στην ανάδειξη και προβολή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ υπό μορφήν αντιπάλου δέους της αριστεράς του Τσίπρα. Η παρουσία εντούτοις του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και κυρίως όσα δήλωσε εκεί, αποδεικνύουν ένα και μόνο πράγμα: καμία αντίθεση δεν υφίσταται μεταξύ των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ σε όλους τους μείζονες τομείς που αφορούν την Πατρίδα και το Λαό, στην οικονομία, στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική της χώρας, στην κοινωνική πολιτική. Κι όμως! Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, οι εργολάβοι της ενημέρωσης που αποκρύπτουν ή διαστρεβλώνουν την αλήθεια κατά τις απαιτήσεις και τα συμφέροντα των αφεντικών τους, επιχειρούν να πείσουν τον Λαό πως η ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα μεταβάλλει άρδην την σημερινή δραματική σε κάθε επίπεδο κατάσταση.

Εάν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής προβάλλονταν στην κοινή γνώμη, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία και οι νόμοι του Κράτους ορίζουν, τότε ο Λαός θα μπορούσε πράγματι να πάει στην κάλπη διαθέτοντας την στοιχειωδώς πρέπουσα γνώση και ενημέρωση. Όμως όχι! Οι “δημοκράτες” έχουν από κοινού αποφασίσει και επιβάλλει τον πλήρη και ολοκληρωτικό αποκλεισμό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και των θέσεών του, για να αλωνίζουν στον δημόσιο βίο οι πολιτικοί και οικονομικοί απατεώνες που θυσίασαν και θυσιάζουν τον Ελληνικό Λαό όχι απλά για να επιβιώσουν αλλά μάλλον για να εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν τα προκλητικά τους προνόμια και ταυτόχρονα να διογκώνουν την προσωπική τους περιουσία.

Εν τοις πράγμασι, φωτεινή εξαίρεση στην φιέστα χυδαίου και αισχρού πολιτικαντισμού στη ΔΕΘ υπήρξε η παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου. Καθαρές και καίριες ερωτήσεις τέθηκαν προς εκείνον, μα κυρίως, καθαρές οι απαντήσεις που δόθηκαν για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και τη θέση της χώρας στο ευρωπαϊκό και διεθνές στερέωμα.

Ας λάβουμε λοιπόν για την οικονομία της συζητήσεως ως αληθή τον ισχυρισμό των αντιπάλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει θέσεις και δεν είναι σοβαρή. Γιατί λοιπόν οι πολέμιοί της δεν πρόβαλαν τη συνέντευξη τύπου του Αρχηγού της ώστε να επιβεβαιωθούν και να επιτύχουν εκείνο για το οποίο λυσσασμένα και απελπισμένα (πλην μάταια…) αγωνίζονται από το Μάιο του 2012; Η απάντηση είναι προφανής: για τον ίδιο λόγο που δεν το έπραξαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, όταν ως λύση στη Χούντα Σαμαρά-Βενιζελου πρόβαλαν τον “σωτήρα” Αλέξη Τσίπρα και την κομματική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να έχει αποτέλεσμα η επιχείρηση εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού με την προβολή του “σωτήρα” Τσίπρα το 2015 και του “σωτήρα” Μητσοτάκη το 2018, επιβάλλεται να εξαφανίσουν από το δημόσιο διάλογο τον Ν.Γ.Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή.

Μόνο που αυτό σαφώς και δεν είναι δημόσιος διάλογος, αλλά μονόλογος φτηνός και κωμικός, ραμμένος και κομμένος στα μέτρα εκείνων που ευθύνονται για την κατάντια της Πατρίδος μας και την δραματική κατάσταση των συμπατριωτών μας. Η “φασιστική, ναζιστική, ακροδεξιά” Χρυσή Αυγή επιζήτησε με όλες της τις δυνάμεις τον δημόσιο διάλογο και πολλάκις προκάλεσε τους αντιπάλους της προς αυτή την κατεύθυνση. Οι “δημοκράτες” αντίπαλοί της από την πλευρά τους, απάντησαν με φίμωση, αποκλεισμούς αλλά και με απειλές και τρομοκρατία ακόμη προς εκείνα τα μέσα και τους δημοσιογράφους που πιστοί στον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας προσπάθησαν διστακτικά να δώσουν βήμα στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Όσο πιο πολύ ομιλούν για “δημοκρατία” συνεπώς, τόσο περισσότερο επιβάλλουν την αντεθνική και αντιλαϊκή τους Τυραννία, παριστάνοντας πότε ο ένας και πότε ο άλλος τους “σωτήρες” της Πατρίδος. Και θα ρωτήσει κάποιος καλοπροαίρετα: υπάρχει Ηγέτης να ορθώσει την Πατρίδα στα πόδια της και να επαναφέρει στο Λαό τη χαμένη του αξιοπρέπεια; Η απάντησή μας είναι λακωνική: Υπάρχει! Είναι εκείνος τον οποίο πολιτικάντηδες και χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι και τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης τρέμουν να αντιμετωπίσουν!