ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ!

Μια δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με αυτήν και με αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 33,5%, έναντι 23% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,5%, ο φερετζές της κλεφτοπασοκαρίας (Κίνημα Αλλαγής) με 7% και το ΚΚΕ με 6%.

Από κει και κάτω, κανένα από τα υπόλοιπα κόμματα δεν μπαίνει στη βουλή: Ποτάμι 1,5%, ΑΝΕΛ 1,5%, Ένωση Κεντρώων 2%, Λαϊκή Ενότητα 1%, ΑΝΤΑΡCIA 1% και την Ελληνική Λύση (2%). 

Για να μην κοροϊδευόμαστε, τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής –που εμφανίζονται ανεβασμένα σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας- δεν είναι μόνο 7,5%, αλλά γύρω στο 10%. Βέβαια, οι λόγοι που το 10% εμφανίζεται ως 7,5% είναι γνωστοί σε όλους και δεν χρήζουν αναλύσεως. Ωστόσο, έχει τη σημασία του το γεγονός ότι σε μια δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ, η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, δεδομένης της εχθρότητας και εμπάθειας του συγκεκριμένου σταθμού με το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών! Επιτέλους, κάποιοι κατάλαβαν ότι το να εμφανίζουν το πεθαμένο κι άταφο πτώμα της κλεφτοπασοκαρίας, η ακόμα και το τελειωμένο ΚΚΕ, ως… τρίτο κόμμα, πλήττει βάναυσα την σοβαρότητά τους, γιατί ο κόσμος έχει ματάκια και βλέπει!