ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ… ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΝ!

Εμπαίζει αγρίως τον ελληνικό λαό, μπροστά στα μάτια του, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Ρουβίκωνα! Συνέντευξη, λοιπόν, έδωσε σήμερα η «καραμανλική» και… «καζαντζακική» (όπως δήλωσε) υπουργός Παπακώστα, η οποία «χαριτολογώντας» είπε πως σκέφτεται να στείλει τον… λογαριασμό για τις ζημιές στην πρεσβεία του Ιράν και στο κουβούκλιο της αστυνομίας που βρίσκεται έξω από την πρεσβεία, στους τρίτους εταίρους της συγκυβέρνησης.

Μ’ αυτό το δήθεν αφελές «χαριτολόγημα», νομίζει πως αποπροσανατόλισε τον ελληνικό λαό, από το γεγονός ότι ΔΕΝ συνελήφθη ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης Γ. Καλαϊτζίδης, με τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας σε διακεκριμένες φθορές, διατάραξη σχέσεων της Ελλάδος με άλλη χώρα, διατάραξη οικιακής ειρήνης, κ.α. Θυμίζουμε, ότι ο Καλαϊτζίδης, μία ώρα μετά την επίθεση, ανέλαβε την «ευθύνη», με ανάρτησή του στο Facebook. Αλλά, πως είναι δυνατόν να συλληφθεί ολόκληρος συγκυβερνήτης;