Ο ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ ΑΝΕΨΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ… ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, ο διεθνώς και επιτοπίως άγνωστος τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας κι Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ψοφοδεξιάς νουδούλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος (ανεψιός πρώην βουλευτή και υπουργού της νουδούλας – σόι πάει το βασίλειο…), εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την επέτειο θανάτου του Φύσσα και μεταξύ των άλλων… ανακάλυψε (τι σαΐνι!), ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «αποπειράθηκαν μαζί της να επιβάλουν και την απλή αναλογική». Όταν λέει «μαζί της», εννοεί με την Χρυσή Αυγή.

Κατ’ αρχάς, είναι ξεδιάντροπος ψεύτης, γιατί η Χρυσή Αυγή ΑΠΕΙΧΕ από την συγκεκριμένη ψηφοφορία και λόγω της αποχής της αυτής, δεν ευοδώθηκαν τα σχέδια των Τσιπροκαμμένων!

Δεύτερον, ο απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και αμερικανοσπουδαγμένος (Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια) ανεψιός του θείου του, που τολμάει να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή για… συνεργασία με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (!!!), με συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» της 10/07/2017, τάχθηκε καταφανώς υπέρ μιας ενδεχόμενης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια «κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας», με την προϋπόθεση ότι θα… καταδεχτούν οι συριζομούρηδες να συγκυβερνήσουν μαζί με τους ψοφοδεξιούς!

Ιδού τι είχε απαντήσει τότε σε σχετική ερώτηση:  

«Για να συνεργαστείς με κάποιον, πρέπει να συμβούν δύο πράγματα. Πρώτον, να έχεις έναν κοινό τόπο συνεννόησης σε βασικά θέματα κάτι τέτοιο δεν υπάρχει έως τώρα. Δεύτερον, να μη σε μειώνει διαρκώς. Πώς εγώ μπορώ να καθίσω στο τραπέζι να συζητήσω με κάποιον που ισχυρίζεται διαρκώς ότι είμαι το παλιό και σάπιο σύστημα και ότι αυτός είναι το καινούργιο και υγιές και δεν έχει ή δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί μου; Άρα, το πρόβλημα δεν είναι στη δική μας πλευρά, αλλά στην πλευρά των άλλων και στον τρόπο συμπεριφοράς τους».

Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες, τι μέρος του λόγου είναι όλοι αυτοί οι ψοφοδεξιοί που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή;