ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: 55ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΖΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ!

Δεν φτάνει που μας κουβαλιούνται με το έτσι θέλω, θέλουν να ικανοποιούν και τις ανώμαλες ορέξεις τους! 

Ένας 55χρονος Αλβανός συνελήφθη στη Ρόδο και κατηγορείται για αποπλάνηση μικρών παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για ασέλγεια ανηλίκου με αμοιβή με παθούσα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 55χρονος φέρεται το καλοκαίρι του 2013 να οδήγησε σε ερημική τοποθεσία των Τρικάλων ένα 6χρονο κοριτσάκι και επιχείρησε να το βιάσει μέσα σε αυτοκίνητο.

Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία και εκεί αποκαλύφθηκε πως ο δράστης είχε επιχειρήσει το ίδιο το 2009 με 14χρονη τότε κοπέλα, συγγενικό του πρόσωπο!

Ταυτόχρονα, το ίδιο είχε πράξει το 2008 με 13χρονη -επίσης συγγενικό του πρόσωπο- έως το 2012.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μία γυναίκα να φοβηθεί ότι το ίδιο είχε συμβεί και με την δική της κόρη που είναι σήμερα 14 ετών και αφού μίλησε μαζί της, αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 7 ετών.

Ο δράστης επιχείρησε με δέλεαρ 20 ευρώ να αποπλανήσει μία από τις ανήλικες και όταν δεν το κατάφερε την απείλησε ότι θα το μετανιώσει.

Ένα από τα κοριτσάκια εξετάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για «κνησμό στα γεννητικά όργανα» και εκεί περιέγραψε την ασέλγεια που δεχόταν από τον δράστη 2-3 φορές την εβδομάδα, εμ εκείνον να της δίνει 3-4 ευρώ κάθε φορά λέγοντας πως «είναι φυσιολογικό αυτό που κάνουμε».

Τα ανήλικα θύματα παρουσία παιδοψυχίατρου έδωσαν καταθέσεις στους Αστυνομικούς περιγράφοντας τις φριχτές ώρες στα χέρια του δράστη μεταξύ των οποίων και τον πόνο από επιχειρούμενο βιασμό.

Σε ένα από τα θύματα που κακοποιήθηκε από 6 έως 12 ετών ήδη διαγνώσθηκαν προβλήματα που χρήζουν άμεσης ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»!

Κ.Π.