ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΣΟΒΑΡΑ 19ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ!

Ήταν αναμενόμενο ότι κάπου, κάποτε θα γινόταν, και τελικά έγινε χθες αργά το βράδυ στο Αγρίνιο. Οι τσιπροκαμμενικοί κομμουνιστοσυμμορίτες που έκαναν πορεία για τον Φύσσα, δημιούργησαν μεγάλα επεισόδια κατά αστυνομικών, στην πλατεία Μαβίλη, με ρίψεις βομβών μολότοφ, πετρών, μαρμάρων και φωτοβολίδων!

Εκείνη την ώρα, στην πολυσύχναστη πλατεία βρίσκονταν πολύς κόσμος, που καθόταν αμέριμνος στους γύρω χώρους.

Μεταξύ αυτών και μια 19χρονη ανύποπτη κοπέλα, η οποία καθόταν σε παγκάκι της πλατείας, όπου δέχτηκε δολοφονικό χτύπημα «ναυτικής» φωτοβολίδας στο πρόσωπο, σε ευθεία βολή, από το χέρι κομμουνιστικού αποβράσματος! Προφανώς, τα κομμουνιστικά αποβράσματα, θεώρησαν ότι εφόσον η κοπέλα δεν ήταν μαζί τους στην πορεία, ήταν εναντίον τους, γι’ αυτό την στόχευσαν!

 

Επικράτησε πανικός μεταξύ των ανύποπτων πολιτών και λίγη ώρα κοπέλα διεκομίσθη εσπευσμένα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου, αναίσθητη κι έχοντας χάσει αρκετό αίμα!

 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρά τραύματα της 19χρονης στο πρόσωπο καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου και υπάρχει κίνδυνος ζωής! Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, την περιμένει πραγματικός Γολγοθάς!

 

Και βέβαια, η περιοχή έχει δεκάδες κάμερες, οι κομμουνιστοσυμμορίτες του Αγρινίου είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ στις «αρχές» εδώ και χρόνια, άρα πρέπει εντός της σήμερον να συλληφθούν οι επίδοξοι δολοφόνοι! Κάθε καθυστέρηση, μυρίζει συγκάλυψη και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό σε καμμία περίπτωση!

(ΥΓ): Ήδη, η επιχείρηση συγκάλυψης έχει αρχίσει από τα ΜΜΕ, όπου «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι», ενώ γνωρίζουν πολύ καλά τι έγινε, πως έγινε κι από ποιους έγινε, γράφουν πως η κοπέλα τραυματίστηκε «υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες»…