ΡΩΣΣΙΑ: ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ 15 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ

Όπως έχει δείξει η ιστορία, στο διάβα των αιώνων, κάποιοι που είναι παντοδύναμοι σε μια στιγμή, μπορεί να καταστραφούν την επομένη. Αιτία δε των περισσοτέρων καταρρεύσεων, ήταν η αλαζονεία. Και βέβαια, η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Το παντοδύναμο Ισραήλ, λοιπόν, απλώνει τα «πόδια» του μακρύτερα απ’ όσο φτάνουν.

Έτσι, ως υπεύθυνο της κατάρριψης ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους, τύπου Ιλιούσιν, με 15 επιβαίνοντες, κατηγορεί η Μόσχα το σιωνιστικό κράτος, συνδέοντας την τραγωδία με επιδρομή ισραηλινών F-16 σε συριακή βάση στην Λατάκια της Συρίας και προσθέτοντας στην σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη, ότι διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει αναλόγως.
Ειδικότερα, το βράδυ της Δευτέρας, τέσσερα μαχητικά F-16 του Ισραήλ επιτέθηκαν στη Λατάκια και «δημιούργησαν μια επικίνδυνη κατάσταση για άλλα αεροσκάφη και σκάφη στην περιοχή», δηλαδή την φρεγάτα του Γαλλικού Ναυτικού «Auvergne» καθώς και ένα ρωσικό αεροπλάνο Il-20.
«Οι Ισραηλινοί πιλότοι χρησιμοποίησαν το ρωσικό αεροπλάνο ως κάλυψη και το έθεσαν ως στόχο των δυνάμεων αεροπορικής άμυνας της Συρίας. Κατά συνέπεια, το Il-20, το οποίο έχει διατομή ραντάρ πολύ μεγαλύτερο από το F-16, καταρρίφθηκε από ένα βλήμα του συστήματος S-200. Οι Ισραηλινοί έπρεπε να γνωρίζουν ότι το ρωσικό αεροπλάνο ήταν παρόν στην περιοχή, που δεν τους εμπόδισε από την «πρόκληση». Το Ισραήλ επίσης δεν προειδοποίησε εκ των προτέρων την Ρωσσία για την προγραμματισμένη επιχείρηση. Η προειδοποίηση ήρθε ένα λεπτό πριν ξεκινήσει η επίθεση, η οποία δεν άφησε χρόνο για να μετακινήσει το ρωσσικό αεροπλάνο σε ασφαλή περιοχή, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 15 στρατιωτικοί εξαιτίας των περιγραφόμενων ανεύθυνων ενεργειών του Ισραήλ».
Κι όπως μας διδάσκει η Ιστορία, η αλαζονεία των σιωνιστών θα είναι η αιτία της καταστροφής τους!