ΟΥΑΟΥ! ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΛΑΤΣΗ!

Τελετή ονοματοδοσίας του λιμανιού του Κατακόλου Ηλείας είχαμε αυτές τις μέρες και πλέον το συγκεκριμένο λιμάνι ονομάζεται επισήμως “Λιμάνι Ιωάννης Λάτσης”, προς τιμήν του μακαρίτη μεγαλοεφοπλιστή και ολιγάρχη του πλούτου. Η ονοματοδοσία έγινε βέβαια με πρωτοβουλία του Λιμενικού Ταμείου, αλλά την απόφαση αυτή ενέκριναν τα αρμόδια υπουργεία.

Μάλιστα, στην τελετή, πέραν από την οικογένεια των ολιγαρχών Λάτσηδων, παρέστησαν και τρεις νυν και πρώην υπουργάρες της «πρώτης φοράς αριστερά» και πιο συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο νυν υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και ο νυν υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος. Υπενθυμίζουμε, για όσους δεν το γνωρίζουν, πως ο κομμουνιστής Γαβρόγλου τυγχάνει μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Λάτση, το οποίο έχει έδρα το… Λιχτενστάιν.

Στην δε πομπώδη ομιλία του, ο Κουρουμπλής είπε ότι «η εκκρεμότητα που υπήρχε με το λιμάνι του Κατάκολου για τον άνθρωπο που ταξίδεψε τον μύθο της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο λύνεται. Βρισκόμαστε εδώ για να επιτελέσουμε την υποχρέωση, κάτι που έπρεπε να είχε συμβεί εδώ και χρόνια».

Δεν συνέβη τόσα χρόνια, αλλά συνέβη επί «πρώτης φοράς αριστερά», που βρίσκεται πάντα κοντά στον… λαό και υπερασπίζεται με πάθος τα… συμφέροντά του. Δεν είναι… θαύμα;

(ΥΓ): Το άλλο με τον… Τοτό και την… χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από τους… εφοπλιστές, το ξέρετε ωρέ συντρόφια;