ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ

Η Σοβιετία ήταν η χώρα της… χαράς και της… ευτυχίας, ένας… παράδεισος επί της γης, για όποιον διάβαζε τα σοβιετικά ΜΜΕ. Ούτε μία δυσάρεστη είδηση δεν υπήρχε – τις έκοβε όλες η λογοκρισία!

Στην εποχή μας και στην Ελλάδα της «πρώτης φοράς αριστερά», πλήρης απόκρυψη των δυσάρεστων ειδήσεων δεν είναι δυνατόν να υπάρξει, μπορεί όμως να υπάρξει μια σχετική κάλυψη-απόκρυψη, ειδικά δε όταν πρόκειται για ειδήσεις που προέρχονται από κρατικές υπηρεσίες!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, λοιπόν, αναγκαστήκαμε να επαναφέρουμε το «Ημερήσιο Δελτίο Λαθρομετανάστευσης», λόγω του κύματος των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων που κατέκλυσε ειδικά την νήσο Λέσβο.

Έτσι, βασιζόμενοι στα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού, σας ενημερώσαμε ότι την Κυριακή… προτίμησαν την Λέσβο συνολικά 269 «προσφυγάκια», με τέσσερις «καραβιές», το δε Σάββατο 97 «προσφυγάκια», με δύο «καραβιές». Σύνολο: 366 «προσφυγάκια», με έξι «καραβιές».

Ψέματα!

Στην πραγματικότητα, τα «προσφυγάκια» που… προτίμησαν μόνο την Λέσβο το Σ/Κ ήταν συνολικά 517 (193 το Σάββατο και 324 την Κυριακή), με δέκα «καραβιές»!

Άρα, το «σοβιετικό» Λιμενικό του «σοβιετικού» συντρόφου Κουβέλη (αρμόδιου υπουργού, ή μάλλον σταλινικού κομισάριου…), με τις «σοβιετικές» συνήθειες που δεν κόβονται με τίποτα, «εξαφάνισε» από τις ειδήσεις 151 «προσφυγάκια» και τέσσερις «καραβιές»!

Αυτά τα νέα από την σοβιετική Ελλάδα μας!