ΑΡΑΓΕ, ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ 0,6% ΤΟΥ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ «ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΗ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ;

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλές ερμηνείες έχει η χθεσινή απειλή του πολιτικά τελειωμένου Καμμένου, πως θα ρίξει την κυβέρνηση όταν θα έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη βουλή (η οποία θα περάσει…), κατά τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2019.

Η πρώτη και βασική ερμηνεία είναι ότι οι Τσιπροκαμμένοι έχουν αποφασίσει από κοινού την διενέργεια εκλογών τον προσεχή Μάρτιο και η αποχώρηση Καμμένου θα είναι στημένη, μπας και καταφέρει και… αναστηθεί εκ «νεκρών».

Υπάρχει, όμως και μία δεύτερη!

Ως γνωστόν, προχθές η φυλλάδα Documento του Βαξεβάνη (που όπως γνωρίζουν και οι… γάτες αυτής της χώρας, παίρνει απευθείας γραμμή από τον Τσίπρα…) παρουσίασε μια «δημοσκόπηση», κομμένη και ραμμένη βεβαίως στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πολύ περίεργο στην μαγειρεμένη αυτή «δημοσκόπηση», είναι ότι το κόμμα-πτώμα του Καμμένου εμφανίζεται όχι απλώς πολύ χαμηλά, αλλά στα όρια της ολοκληρωτικής εξαφάνισης, με ποσοστό… 0,6%!

Όχι πως είναι ψεύτικο, αλλά το να το παρουσιάζει ο σύντροφος Βαξεβάνης είναι ένα σοβαρό θέμα!

Λέτε μετά το άδειασμα του πολιτικού ευεργέτη του Αλαβάνου, που έκανε τον Τσίπρα αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, να ετοιμάζεται ο mister ν’ αδειάσει και τον υπ’ αριθμόν 2 πολιτικό ευεργέτη του, Καμμένο, που τον έκανε πρωθυπουργό της χώρας; Πάντως, αυτό δείχνει ολοκάθαρα η ψευτοδημοσκόπηση του Βαξεβάνη!

(ΥΓ) 1: Ας του αφήσει τουλάχιστον ο σύντροφος Αλέξης του συνοδοιπόρου Καμμένου, το… ελικόπτερο και την θωρακισμένη «μερσέντα», να’ χει να… πορεύεται στην ερημιά των αζήτητων της πολιτικής που θα καταλήξει!

(ΥΓ) 2: Σε όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα, η μοίρα των αστών συνοδοιπόρων υπήρξε τραγική! Δεν διδάχτηκες τίποτα συνοδοιπόρε Πανούλη από την Ιστορία ή μήπως φταίει πως ήσουνα… σκράπας σε όλα τα μαθήματα, γιατί είχες το νου σου στο… φαί;