ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΗΠΑ: ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΡΩΣΣΟΥΣ

Το γνωστό πλέον από την Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων παραμύθι των… Ρώσσων πρακτόρων, επανέλαβε σήμερα από τα Σκόπια ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις.

Ο λεγάμενος βρίσκεται στο κρατίδιο για να στηρίξει το «ναι» στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου, για την αμερικανόπνευστη Συμφωνία των Πρεσπών, κι έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Είναι πολύ σημαντικό για εκείνους η ζωή των οποίων μπορεί να αλλάξει από τις οικονομικές ευκαιρίες και την ασφάλεια στους κόλπους 30 δημοκρατικών κρατών. Κοιτάμε πώς θα αποφασίσουν να διαμορφώσουν το μέλλον τους, όχι ένα μέλλον που θα διαμορφώσει κάποιος άλλος.

Δεν θέλουμε να δούμε τη Ρωσσία να κάνει εδώ αυτό που έχει προσπαθήσει να κάνει σε τόσες πολλές χώρες. Ανησυχούμε για την ρωσσική εκστρατεία επιρροής, καθώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι χρηματοδότησε πολιτικές ομάδες που αντιτίθενται στο δημοψήφισμα, για να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους».

Βέβαια, στην Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων, δεν χρειάζεται να’ ρθουν οι εκπρόσωποι των διεθνών γκάνγκστερς για να επηρεάσουν τον λαό, μιας κι εδώ δεν αποφασίζει με δημοψήφισμα ο λαός, αλλά ο προδότης ο πρωθυπουργός!