Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο «ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΑ… ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑΣ

Στην εκπομπή-πλυντήριο αυτουνού που φοράει μουστάκι, εμφανίστηκε σήμερα το περιφερόμενο πολιτικό πτώμα που ακούει στο όνομα Καμμένος κι επανέλαβε τα… γνωστά.

Πως θα… ρίξει την κυβέρνηση μόλις θα φέρει την Συμφωνία των Πρεσπών: «Η συμφωνία δε θα κυρωθεί. Εμείς που είμαστε κυβερνητικοί εταίροι, θα κάνουμε το παν για να μην κυρωθεί. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ψηφίσουμε. Έχω δεσμευτεί δημόσια εδώ και καιρό. Δε θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση που θα φέρει τη συμφωνία στη Βουλή. Θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση».

Όπως έχουμε τονίσει, αυτό (η συμφωνημένη αποχώρηση της καμμεναρίας από την συγκυβέρνηση) είναι κανονισμένο να γίνει γύρω στον Φεβρουάριο-Μάρτιο και να ακολουθήσουν εκλογές, πριν από τις ευρωεκλογές, δημοτικές και περιφερειακές του Μαΐου, ως ύστατη προσπάθεια να διασωθεί πολιτικά ο Καμμένος. Απαραίτητη προϋπόθεση βεβαίως είναι να έχει περάσει από τη βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, κάτι όμως που είναι εξασφαλισμένο εδώ και καιρό. Εκτός από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσουν οι ποταμίσιοι, ο Θεοχαρόπουλος, κάποιοι «ανεξάρτητοι», ένας τουλάχιστον βουλευτής του Λεβέντη και τρεις ψεκασμένοι, οι Ζουράρις, Παπαχριστόπουλος και Κουντουρά, οι οποίοι εν συνεχεία θα προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις, λοιπόν, «ρίξει» την κυβέρνηση ο Καμμένος, θα προσχωρήσει με τ’ απομεινάρια των ΑΝΕΛ, εν χορδαίς και οργάνοις, στον «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς», που στήνουν οι Αμερικανοί, οι Τσιπροκαμμένοι και οι συνεργαζόμενοι ολιγάρχες, με ρετάλια της ελαφροδεξιάς.

Επειδή δε, τα ρετάλια του «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς» θα ρίξουν προς τους δεξιούς ψηφοφόρους το σύνθημα: «ψηφίστε μας για να συγκυβερνήσουμε εμείς κι όχι το ΠΑΣΟΚ με την Νουδούλα», δήθεν για να εξασφαλίζουν την… «εθνική γραμμή», σήμερα ο Καμμένος έκανε τα… γλυκά μάτια στην Νουδούλα, ζητώντας να «φέρει στην παράταξη πίσω ανθρώπους οι οποίοι υπηρέτησαν σε κυβερνήσεις της ΝΔ με σοβαρότητα», δηλαδή τα μούτρα του, την Παπακώστα, τον Αντώναρο, τον Καρατζαφέρη, τον Φαήλο, τον Βελόπουλο και τ’ άλλα ρετάλια…

Χου ρε!