Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Πολύς λόγος έγινε τελευταία για τον αποτυχημένο κυβερνητικό ανασχηματισμό, που δεν ήταν τίποτα περισσότερο από συμπλήρωμα στα κενά της ψευτοδημοσιογραφίας των ΜΜΕ. Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου από τις καταστροφικές πυρκαγιές, την εγκληματικότητα, το χάος και την παρακμή είχε ως αποτέλεσμα φθαρμένοι πολιτικοί του παρελθόντος και αποτυχημένοι πολιτικάντηδες να ανακυκλωθούν σε υπουργικούς θώκους ώστε να δοθεί η ψευδαίσθηση πως κάτι αλλάζει.

Μέσα στην οικονομική καταστροφή που συντελείται τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα είχε να αντιμετωπίσει και την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, παράλληλα με την αξιακή παρακμή και την αύξηση της εγκληματικότητας. Είναι γεγονός πως ολόκληρες περιοχές των μεγάλων αστικών κέντρων έχουν μετατραπεί σε γκετοποιημένους χώρους οργανωμένου εγκλήματος, εκπόρνευσης, διακίνησης ναρκωτικών ενώ παράλληλα παρατηρείται η απουσία της αστυνομίας. Η γκετοποίηση των περιοχών αυτών οργανώνεται κυρίως από τους λεγόμενους «πρόσφυγες», οι οποίοι ερχόμενοι από κάθε απίθανη χώρα της ανατολής μεταφέρουν τα «ήθη και τον πολιτισμό τους» σε μία χώρα που αποτελούσε άλλοτε τον κυματοθραύστη της βάρβαρης πολιτιστικής εισβολής. Ακόμα χειρότερα με τη συνεχιζόμενη πολιτική των ανοικτών συνόρων, είναι δεδομένο πως σε λίγα χρόνια η επιβολή των βάρβαρων ηθών τριτοκοσμικών λαών θα αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα τους ενάντια στα ήθη και έθιμα των Ελλήνων.

Η αριστερά των δικαιωμάτων και του δήθεν ανθρωπισμού, στρουθοκαμηλίζοντας όπως πάντα στα προβλήματα που μπορεί να επιφέρει στη δομή της ελληνικής κοινωνίας μια τέτοιου μεγέθους πληθυσμιακή και φυλετική αλλοίωση, θεωρεί πως η λύση είναι η αλληλεγγύη και η αντιμετώπιση των αιτιών που οδηγούν στο έγκλημα και την λαθρομετανάστευση.

Η αριστερά νιώθοντας πάντα ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας προς τα σώματα ασφαλείας, αντιμετωπίζει το έγκλημα μέσα από τους μυωπικούς ιδεοληπτικούς φακούς της ως κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί. Πολλές φορές φτάνει στο εξευτελιστικό σημείο να δίνει οδηγίες προς οικογενειάρχες να κάνουν «απλώς πως κοιμούνται» αν διαπιστώσουν διάρρηξη στο ίδιο τους το σπίτι.

Η ηθική νομιμοποίηση του εγκλήματος, της τρομοκρατίας, της αναρχίας είναι στη δομή της ιδεοληψίας της αριστεράς. Μια πνευματική ψώρα που θεωρεί πως ο κόσμος μας θα μετατραπεί σε παράδεισο αν εκλείψουν οι ταξικές διαφορές, η ξενοφοβία, ο εθνικισμός, αλλά όλα αυτά από τη θέση του υπουργείου προστασίας του πολίτη, μια θέση που στελεχώνουν εντελώς ανίκανα άτομα, χωρίς δεσμούς με την καθημερινότητα των ελλήνων και προστατευόμενοι πίσω από την ιδιότητα του υπουργού.

Η ομιλία ενός ανεκδιήγητου πρωθυπουργού στην 83η ΔΕΘ, ο οποίος έφτασε στο σημείο να εκθειάσει τη συμμαχία Ελλάδας ΗΠΑ στην αντιμετώπιση του ναζισμού, ξεχνώντας φυσικά τη συμβολή των Αμερικανών στην ήττα των ιδεολογικών και φυσικών του προγόνων το συμμοριτοπόλεμο, δεν ήταν τίποτα άλλο από προεκλογικές υποσχέσεις και παροχές όχι από διανομή πλούτου που παράχθηκε, αλλά από πλεονάσματα τα οποία δημιούργησε με αφαίμαξη των εισοδημάτων. Η υπεράσπιση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και η καθαρά υλιστική και μόνο αντιμετώπιση της κοινωνίας δεν άφησε περιθώρια για τον σχεδιασμό πολιτικής για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Η μοναδική λύση είναι η στήριξη των Ελλήνων στο αυθεντικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για ένα εθνικό κράτος που θα πατάξει με πυγμή το έγκλημα, θα δώσει εργασία στους Έλληνες, θα σταματήσει τη λαθρομετανάστευση και θα μετατρέψει τη νεολαία μέσα από μια εθνική παιδεία σε μέλη μιας πραγματικής Εθνικής Λαϊκής Κοινότητας. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει…

Λιόκος Νικόλαος