ΟΥΑΟΥ! ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΝΣ ΣΠΑΝ! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο… ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΠΑΝ;

Πολιτικά «πεθαμένη κι άταφη» είναι η φράου Μέρκελ, η οποία είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα βγάλει την τετραετία. Σε κάθε περίπτωση, ετοιμάζονται οι διάδοχοί της!

Μάλιστα, ως ο επικρατέστερος διάδοχος της παραπαίουσας φράου, «πλασάρεται» από τα καθεστωτικά ΜΜΕ της χώρας, ο ομοφυλόφιλος νυν υπουργός Υγείας, Γενς Σπαν, του οποίου η βιογραφία κυκλοφορεί αύριο. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», ο παρδαλός Σπαν έχει εξασφαλίσει ήδη την στήριξη δύο πρωτοκλασάτων στελεχών: του Xριστιανοδημοκράτη προέδρου της ομοσπονδιακής βουλής «Bundestag», Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και του Χριστιανοκοινωνιστή πρώην πρωθυπουργού της Βαυαρίας, Έντμουντ Στόιμπερ. 

Το εξωφρενικό στην περίπτωση του λεγάμενου, είναι ότι θέλει να εκφράσει την… «συντηρητική» πτέρυγα του κόμματος! Πως μπορεί ένας «ομοφυλόφιλος» να εκφράσει τις παραδοσιακές αξίες, είναι απορίας άξιον. Η πιο πιθανή εξήγηση αυτού του παράδοξου, είναι ότι η παρακμή της γερμανικής κοινωνίας είναι πολύ βαθύτερη απ’ αυτήν που νομίζουμε!

(ΥΓ): Για πολύ… ψαγμένους, καθότι ο εν λόγω δεν έχει εκδηλώσει δημοσίως την ομοφυλοφιλία του: ποιός είναι ο Έλληνας «Σπαν», της «δεξιάς» πτέρυγας της Νουδούλας, που φιλοδοξεί να διαδεχθεί τον Κούλη στην αρχηγία της Νουδούλας;