ΟΥΑΟΥ! ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Τσάρκα στα περίπτερα των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης έκοψε ο Κούλης. Άρχισε με το περίπτερο του Άρη, συνέχισε με το περίπτερο του Ηρακλή και κατέληξε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ. Εκεί, τον περίμενε η παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κούδας. Ο οποίος όμως, εκτός από παλιός ποδοσφαιριστής, είναι και γνωστότατος κομμουνιστής!

«Πού ‘σαι, ρε Γιώργο;», του είπε καταχαρούμενος ο Κούλης, για να του απαντήσει εκείνος «γεια σου πρόεδρε» και να του δώσει ως δώρο το έμβλημα του ΠΑΟΚ με τον δικέφαλο αετό και μια μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Εν συνεχεία, ο Κούλης υποσχέθηκε στον Κούδα (που ΔΕΝ είναι παράγοντας του ΠΑΟΚ και δεν βρισκόταν εκεί με κάποια επίσημη ιδιότητα…) πως θα βοηθήσει να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Προς γενική δε έκπληξη όλων, ο κομμουνιστής Κούδας του ευχήθηκε στην επόμενη τετραετία να είναι πρωθυπουργός και να εγκαινιάσει αυτός το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που εγκαινίασε το 1959 το πρώτο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Καταλάβατε τώρα γιατί όλοι οι συστημικοί λατρεύουν το κομμουνισταριό και το… επαναστατικό ΚΚΕ, που είναι στην ουσία κόμμα πολλαπλών χρήσεων, προς όφελος του συστήματος, που δήθεν… πολεμά;